Sound2Light verzorgt geen lasershows voor grote events. Wel hebben we wat leuke laser effecten voor kleine events. Om laser effecten zicht baar te maken, is het gebruik van een rookmachine of fazer nodig. Daardoor is dit alleen mogelijk bij ‘binnen’ evenementen waar rook is toegestaan. Daarnaast moet het ook donker zijn om dit effect waar te kunnen nemen.

MINI DEKKER

Dit leuke Moonflower & Laser effect is zeer geschikt voor kleine feestjes.

Het handzame LED Effect heeft een Stroboscoop Effect en 7 verschillende shows (evt. DMX aanstuurbaar).

De kleine Derby lamp vult de kamer met dansende lichtbundels, doordat de RGBW LEDs van 10 Watt talloze lichtstralen genereren. De diverse modi zorgen voor color fades, color change of statische kleuren. 

Een of twee zullen een leuke verlichting geven voor uw party. Let wel, er is een rookmachine nodig om dit effect interessant te maken!

Tip: Ideaal te combineren met de DOTZ T-PAR

Hypnotic Laser – Muur Projectie

Krachtige Lasers zijn niet geschikt voor alle feestjes. Dit leuke laser effect is heel intrigerend en subtiel.

Ruby Royal Laser Effect

De Ruby Royal produceert uiteenlopende rode, blauwe en magenta laserpatronen! De laser is uitgevoerd met een 150mW rode laser en een 150mW violet blauwe laser. De lamp is FDA goedgekeurd.

De compacte lamp is niet erg krachtig en dan ook niet geschikt voor grotere ruimtes. Wel ideaal voor kleine ruimtes. De ingebouwde programma’s afspelen zelfstandig af door te reageren op de muziek (sound active modus). Het effect is alleen zichtbaar als er rook in de ruimte wordt gebruikt. De laser kan boven de dansvloer, op een wand of het plafond geprojecteerd worden. Als u een rookmachine wilt bij huren kan dat ook!