Lasershow met Paul Elstak Sound2Light Laser Verlichting

Laser Lichtshow

Bij Sound2Light kunt u een gevarieerde lichtshow voor uw feest bestellen. Mogelijkerwijs is het mogelijk daar ook een lasershow aan toe te voegen. Belangrijk is dan wel dat het toegestaan is om  rook op locatie te gebruiken. Zonder rook, heeft een laser lichtshow geen effect…

Super cool om in te zetten bij een Hardcore Act!

Laser Licht Effectlampen

Verder hebben we ook een aantal leuke laser effecten voor kleine events. Ook hiervoor is het gebruik van een rookmachine of fazer nodig om het effect zichtbaar te maken. Daarnaast moet het ook donker zijn om dit effect waar te kunnen nemen.

Ruby Royal Laser Effect

De Ruby Royal produceert uiteenlopende rode, blauwe en magenta laserpatronen! De laser is uitgevoerd met een 150mW rode laser en een 150mW violet blauwe laser. De lamp is FDA goedgekeurd.

De compacte lamp is niet erg krachtig en dan ook niet geschikt voor grotere ruimtes. Wel ideaal voor kleine ruimtes. De ingebouwde programma’s afspelen zelfstandig af door te reageren op de muziek (sound active modus). Het effect is alleen zichtbaar als er rook in de ruimte wordt gebruikt. De laser kan boven de dansvloer, op een wand of het plafond geprojecteerd worden. Als u een rookmachine wilt bij huren kan dat ook!

 

Hypnotic Laser | Bewegende Muur Projectie

Krachtige Lasers zijn niet geschikt voor alle feestjes. Dit leuke laser effect is heel intrigerend en subtiel.

 

Psychadelic Lichteffect Laserprojectie Muur Sound2light Amsterdam

Mini Dekker

Dit leuke Moonflower & Laser effect is zeer geschikt voor kleine feestjes.

Het handzame LED Effect heeft een Stroboscoop Effect en 7 verschillende shows (evt. DMX aanstuurbaar).

De kleine Derby lamp vult de kamer met dansende lichtbundels, doordat de RGBW LEDs van 10 Watt talloze lichtstralen genereren. De diverse modi zorgen voor color fades, color change of statische kleuren. 

Een of twee zullen een leuke verlichting geven voor uw party. Let wel, er is een rookmachine nodig om dit effect interessant te maken!

Tip: Ideaal te combineren met de DOTZ T-PAR.

Wilt u advies of een voorstel op maat? Laat ons de locatie, wensen en budget weten. Dan maken we een aangepast voorstel voor u!