Krachtstroomverdeler Huren

U kunt bij Sound2Light een krachtstroomverdeler huren voor krachtstroom oplossingen op locatie. Hiermee kunt u krachtstroom omzetten in groepen met normale 230 Volt spanning.

Wanneer er veel apparatuur aangesloten moet worden voor een evenement dat je organiseert, check dan welke beschikbare stroommogelijkheden er zijn op de locatie. Heeft de locatie krachtstroom voorzieningen? Op die manier kun je veiliger werken. Let wel op, dat je niet zomaar apparatuur kan aansluiten op een 400V krachtstroomaansluiting, daarvoor is een speciale krachtstroomverdeler nodig. Vraag de locatie wat voor Ampere aansluiting(en) ze beschikbaar hebben. Neem gerust contact met ons op voor advies.

In sommige omstandigheden of locaties is het gebruik van krachtstroom noodzakelijk. Hieronder diverse oplossingen die in zo’n geval mogelijk een oplossing kunnen bieden.

Krachtstroomverdeler voor 63 Ampère

In te zetten als u een professionele krachtstroomverdeler nodig heeft. Zorgt naast een veilige verdeling van de stroom ook voor een duidelijk inzicht in het stroomgebruik per fase. Dit is belangrijk voor de veiligheid en voorkomt storingen. Daarnaast zal de aardlekschakelaar lekstroom en overbelasting voorkomen. De 6 LED displays geven per fase een live weergave van de belasting en spanning.

Ook te gebruik voor het opsplitsen van een 63A krachtstroom aansluiting naar een twee 32A CEE en/of twee 16A CEE aansluitingen.

Krachtstroom Verdeler 63A huren amsterdam Showtec PSA-63A

Deze krachtstroomverdeler is voorzien van een korte kabel van ongeveer een meter. Hiermee kunt u aansluiten op een andere verdeler. Je kunt ook een gewone verlengkabel per groep erop aansluiten. 

Extra verlengkabels nodig? Vergeet dan niet om ze erbij te bestellen!.

Specificaties:
-Ingang: 1x 63A 5P CEE-form stekker aan 1,5m 5x10mm² kabel
-Uitgang: 4x 32A 5P CEE-form contra
-Aardlek: 1x 30mA 63A 4p
-Automaten: 4x MCB C32 32A 3P
-LED-display voor stroom per fase
-LED-display voor spanning per fase
-Afmetingen: 483 x 178 x 235mm (19 inch x 4 HE)
-IP-rating: IP20
-Gewicht: 11.4kg

Krachtstroomverdeler voor 32 Ampère

Een handige en betrouwbare krachtstroomverdeler om in te zetten bij een 32 ampère Krachtstroom stopcontact. Deze verdeelkast is voorzien van 6 schuko uitgangen (230V) in 6 groepen. Iedere uitgang is aldus apart gezekerd. De unit beschikt over controle lampjes die de fase aangeven, waardoor gemakkelijk te controleren valt of de spanning per fase klopt.

Huur bij deze krachtstroomverdeler ook een krachtstroom verlengkabel, om de stroom aan te leggen op de plek waar het nodig is. Extra verlengkabels nodig? Vergeet dan niet om ze erbij te bestellen!.

Krachtstroom Verdeelkast 32A Kabel Huren

Krachtstroomverdeler voor 16 Ampère

Idem als hierboven, maar dan te gebruiken voor een 16 ampère Krachtstroom stopcontact. Deze verdeelkast is voorzien van 6 schuko uitgangen (230V) in 6 groepen. Iedere uitgang is aldus apart gezekerd. De unit beschikt over controle lampjes die de fase aangeven, waardoor gemakkelijk te controleren valt of de spanning per fase klopt.

Huur bij deze krachtstroomverdeler ook een krachtstroom verlengkabel, om de stroom aan te leggen op de plek waar het nodig is. Extra verlengkabels nodig? Vergeet dan niet om ze erbij te bestellen!.

Kabelbruggen - Safety First!

Indien u stroom van ver moet halen, kan het verstandig zijn om kabelbruggen te gebruiken. Dit voorkomt struikelgevaar etc. Onmisbaar op festival terreinen en grote evenementen. Vooral op plekken waar mensen lopen, denk aan doorgangen. De kabelbruggen zijn ongeveer een meter lang en makkelijk in elkaar te klikken ter verlenging. Ze zijn zwart/geel, waardoor ze duidelijk opvallen. Ook fijn om de kabels te groeperen en beschermen.

Neem contact op voor advies, beschikbaarheid en prijzen!