Krachtstroom Oplossingen

In sommige omstandigheden of locaties is het gebruik van krachtstroom noodzakelijk. Hieronder diverse oplossingen die in zo’n geval mogelijk een oplossing kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Showtec PSA-63A4C | Krachtstroomverdeler voor 63 Ampère

In te zetten als u een professionele krachtstroomverdeler nodig heeft. Zorgt naast een veilige verdeling van de stroom ook voor een duidelijk inzicht in het stroomgebruik per fase. Dit is belangrijk voor de veiligheid en voorkomt storingen. Daarnaast zal de aardlekschakelaar lekstroom en overbelasting voorkomen. De 6 LED displays geven per fase een live weergave van de belasting en spanning. Specificaties: -Ingang: 1x 63A 5P CEE-form stekker aan 1,5m 5x10mm² kabel -Uitgang: 4x 32A 5P CEE-form contra -Aardlek: 1x 30mA 63A 4p -Automaten: 4x MCB C32 32A 3P -LED-display voor stroom per fase -LED-display voor spanning per fase -Afmetingen: 483 x 178 x 235mm (19 inch x 4 HE) -IP-rating: IP20 -Gewicht: 11.4kg

Showtec Split Power 32A | Krachtstroomverdeler voor 32 Ampère

Een handige en betrouwbare krachtstroomverdeler om in te zetten bij een 32 ampère Krachtstroom stopcontact. Deze verdeelkast is voorzien van 6 schuko uitgangen (230V) in 6 groepen. Iedere uitgang is aldus apart gezekerd. De unit beschikt over controle lampjes die de fase aangeven, waardoor gemakkelijk te controleren valt of de spanning per fase klopt.

Showtec Split Power 16A | Krachtstroomverdeler voor 16 Ampère

Een handige en betrouwbare krachtstroomverdeler om in te zetten bij een 16 ampère Krachtstroom stopcontact. Deze verdeelkast is voorzien van 6 schuko uitgangen (230V) in 6 groepen. Iedere uitgang is aldus apart gezekerd. De unit beschikt over controle lampjes die de fase aangeven, waardoor gemakkelijk te controleren valt of de spanning per fase klopt.