Licht en Geluid huren voor in een Kerk

Bij Sound2Light kunt u licht en geluid huren voor in kerken. Wij zijn daarbij heel veelzijdig. Of het gaat om een dienst of om een evenement in een mooie oude kerk. Wij adviseren en ontzorgen u graag.

Oude Kerken zijn geen makkelijke locaties om in te richten voor evenementen. Gelukkig hebben wij ervaring met deze grote ruimtes en hoge plafonds. We gaan graag de uitdaging aan om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Evenement in een Kerk

Tegenwoordig worden (veelal leegstaande) kerken vaak als evenementen locatie gebruikt. Voor deze evenementen is doorgaans externe inhuur van licht en geluid nodig. Sound2Light is u daar graag bij van dienst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: 

Licht Projectie Sterrenprojectie Sound2Light Licht en Geluid
Previous
Next

AV Services Kerkdienst

Ook als u voor een Kerkdienst op zoek bent naar goede verlichting en geluid, kunt u bij Sound2Light terecht voor ondersteuning, huur of advies en aanschaf van apparatuur. Ook kunt u bij licht en/of geluidstechnicus bijhuren om correct gebruik van de apparatuur te garanderen. Zo kunt u maximaal mogelijke uit het gehuurde halen. 

Licht Geluid Buiksloterkerk
5/5
"Sympathieke en zeer deskundige installatie. De belichting heeft erg bijgedragen aan het succes van onze expositie in de Oosterkerk in Amsterdam."
Madelon de Keizer
Meer Kunst - Vereniging van Beeldend Kunstenaars