Huur bij Sound2Light een grote geluidsinstallatie met een groot bereik voor uw evenement, feest, congres, pleinfeest of manifestatie. Er zijn diverse mogelijkheden om een grotere menigte mensen van goed geluid te voorzien. Het maakt nog verschil of het alleen om spraak of om muziek gaat. Let uw situatie aan ons voor en wij adviseren u graag! 

 

Met de TTL 4-A luidspreker heeft uw geluid van topkwaliteit voor veeleisende evenementen (zowel binnen als buiten). 

Deze speakers hebben zowel kracht als precisie. 

Het ontwerp biedt een sublieme toonbalans en verstaanbaarheid in combinatie met een elegante, onopvallende voetafdruk. 

 

Deze speaker is ontworpen voor professionele toepassingen en heeft alle voordelen van TT + technologie.

RCF TTS 18-A II (SUB)

Deze actieve subwoofer heeft de hoogste geluidsdruk van alle vergelijkbare 18 inch subs. Dit veroorzaakt een goed voelbare geluidsdruk. De woofer kan erg lage frequenties weergeven.

Grote Geluidsinstallatie RCF Speakers huren TTL4 Sound2Light Amsterdam

TTL 4 & TTS18

speakers huren Grote Geluidsinstallatie huren amsterdam TTL6 en 9006 Setup | Audio Huren | Lichtshow Sound2Light

Speakers voor grote(re) evenementen waarbij serieuze speakers nodig zijn. De TTL6-A is de reus onder de RCF speakers. Een uiterst krachtige installatie die zowel als Topkast als Line Array opgesteld kan worden. Zowel binnen als buiten in te zetten voor middelgrote en grote evenementen en ruimten.

Bij de TTL6-A heeft u uiteraard bijpassende SUBS nodig als u genoeg bas wilt hebben! Een van de krachtigste 2×18 (actieve) Sub woofers die u kunt vinden voor live sound.

Deze Sub is een heuse topper en een van de krachtigste 2×18 “subwoofers op het gebied van live muziek. De geluiddruk is ideaal voor grotere evenementen, festivals en feesten.

TTL 6 & 9006 AS SUB

Voor grotere evenementen is het aan te raden de TTL4 of TTL6 op te takelen met een Trusslift.

Geluidsinstallatie & Techniek

Grote Geluidsinstallaties worden alleen geleverd in combinatie met een Geluidstechnicus die tijdens het event erbij blijft om zorg te dragen dat alles goed en naar tevredenheid klinkt.

Neem contact op voor de mogelijkheden!