Geluidsinstallatie Huren

Huur de juiste geluidinstallatie voor uw evenement!

Wanneer u een geluidsinstallatie nodig heeft voor uw evenement, bent u bij Sound2Light aan het juiste adres. Goed geluid is erg belangrijk. Bij Sound2Light kunt u kwalitatief goede geluidsinstallatie huren voor een goede prijs. Wij verhuren alleen actieve speakers. Naast het leveren van de apparatuur bouwen we deze ook graag voor u op om de goede installatie en werking te garanderen.

Welke Speakers kunt u het best Huren?

Er zijn tal van mogelijkheden als het aankomt op het huren van speakers. Wij adviseren u graag welke speakers het best aansluiten bij u behoeften! Dit hangt onder andere af van de ruimte en het aantal personen dat bij uw event aanwezig zullen zijn.

Service staat bij Sound2Light hoog in het vaandel. Wij verzorgen graag het geluid voor u tijdens uiteenlopende evenementen!

Ga voor geluid van kwaliteit!

Goed geluid wordt vaak onderschat. De geluidsapparatuur van Sound2Light maakt het prettig om te luisteren. Sound2Light werkt met gerenommeerde speakermerken en de nieuwste technieken voor een hoogwaardig resultaat. Of het nu gaat om een geluidsinstallatie voor een meeting, congres, beurs, receptie of feest, wij leveren graag kwaliteit met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Desgewenst verlenen wij ook tijdens het evenement technische ondersteuning. Huur een geluidstechnicus in voor assistentie en controle tijdens uw event. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote evenementen tot zo’n 1000 personen.

Wilt u Speakers huren? Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat naar aanleiding van uw wensen en benodigdheden.

Onderschat de geluidsinstallatie niet!

Als u een feest geeft is niet alleen de kwaliteit van het entertainment belangrijk. Een goede geluidsinstallatie is vaak ook van groot belang.

Als u een spreker heeft ingehuurd wilt u uiteraard dat deze duidelijk te verstaan is! Zonder geluidsinstallatie en microfoon, is het heel goed mogelijk dat veel van de nuttige informatie verloren gaat.

Wij verzorgen graag deze service voor u.

“Wanneer ik naar een nachtclub ga, ook al is de muziek goed, maar het geluidssysteem niet, dan blijf ik niet” – Eric Ripert

Meer info: Speakers Huren.

Naast speakers, kunt u uiteraard ook Microfoons en Draadloze Headsets huren:

* Microfoons Huren

Sound2Light heeft een divers assortiment aan microfoons en headsets. Vergeet deze niet bij te bestellen wanneer u een geluidsinstallatie bij ons huurt. Bekijk hier ons microfoon aanbod: Microfoons Huren.

* DJ Gear Huren

Heeft u een DJ ingehuurd, maar moet alle apparatuur nog geregeld worden? Ook dan helpen wij u graag uit de brand!

Meer info: DJ Gear Huren.

* DJ Service Huren

U kunt bij Sound2Light ook de hele DJ service inclusief alle benodigdheden en DJ boeken.

Meer info: DJ Service.

geluidsinstallatie huren sound2light.nl

Geluidstechnicus tijdens uw evenement of feest

Indien gewenst verzorgt de Sound2Light geluidstechnicus graag uw geluid ter plekke tijdens uw event. Dan weet u zeker dat alles goed gaat.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact (at) sound2light.nl, of bel met 06 15 016 015 voor de mogelijkheden!

Sound2Light is doorgaans werkzaam in regio Amsterdam, maar werkt door heel Nederland.

“The only good system, is a sound system!” – Sound2Light

____________________________________________

“Heel vriendelijk en super goede service. Konden nog heel kort dag een volledige geluidsinstallatie met microfoons leveren voor onze meet-up. Alles werkte top!” – Iris van Iperen, Saxum

____________________________________________

logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!
Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.Sound2Light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden