Geluidsinstallatie Huren

Huur de juiste geluidinstallatie voor uw evenement!

Wanneer u een geluidsinstallatie nodig heeft voor uw evenement, bent u bij Sound2Light aan het juiste adres. Goed geluid is erg belangrijk. Bij Sound2Light kunt u kwalitatief goede geluidsinstallatie huren voor een goede prijs. Wij verhuren alleen actieve speakers inclusief op/afbouw. Desgewenst verlenen wij ook tijdens het evenement technische ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote evenementen tot zo’n 1000 personen.

Welke Speakers kunt u het best Huren?

Er zijn tal van mogelijkheden als het aankomt op het huren van speakers. Wij adviseren u graag welke speakers het best aansluiten bij u behoeften!

Service staat bij Sound2Light hoog in het vaandel. Aangezien wij geen doorsnee verhuurbedrijf zijn, verzorgen wij graag uw geluid! Verhuur is altijd in combinatie met levering, op/afbouw en doorgaans ook met technische ondersteuning op locatie. Hier kan in overleg van worden afgeweken.

Ga voor geluid van kwaliteit!

Goed geluid wordt vaak onderschat. Sound2Light verzorgt graag geluid dat prettig is om naar te luisteren. Daartoe werken wij met gerenommeerde merken als RCF en Bose.

Sound2Light werkt met gerenommeerde speakermerken en de nieuwste technieken voor een hoogwaardig resultaat. Of het nu gaat om een geluidsinstallatie voor een meeting, congres, beurs, receptie of feest, wij leveren graag kwaliteit. Wij zult bij ons niet het allergoedkoopste aanbod vinden als u speakers wilt huren. Wel bieden wij een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Wilt u Speakers huren? Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat naar aanleiding van uw wensen en benodigdheden.

Onderschat de geluidsinstallatie niet!

Als u een feest geeft is niet alleen de kwaliteit van het entertainment belangrijk. Een goede geluidsinstallatie is vaak ook van groot belang.

Heeft u bijvoorbeeld spreker ingehuurd om uw personeel te trainen? Zorg dan dat ze te verstaan zijn! Zonder geluidsinstallatie en microfoon, is het heel goed mogelijk dat veel van de nuttige informatie verloren gaat.

Ook zijn er enorm grote verschillen tussen verschillende speakers. De ene is de andere niet. Goedkope speakers zijn vaak van slechte kwaliteit. Hierdoor zal het geluid minder mooi zijn maar kan dit zelfs irriteren en uw gasten eerder naar huis doen gaan! Niets is zo vervelend als een feest waar iedereen vroegtijdig verdwijnt. Bespaar dus niet op goed geluid!

“Wanneer ik naar een nachtclub ga, ook al is de muziek goed, maar het geluidssysteem niet, dan blijf ik niet” – Eric Ripert

Meer info: Speakers Huren.

Naast speakers, kunt u uiteraard ook Microfoons en Draadloze Headsets huren:

* Microfoons Huren

Sound2Light heeft een divers assortiment aan microfoons en headsets. Vergeet deze niet bij te bestellen wanneer u een geluidsinstallatie bij ons huurt. Bekijk hier ons microfoon aanbod: Microfoons Huren.

* DJ Gear Huren

Heeft u een DJ ingehuurd, maar moet alle apparatuur nog geregeld worden? Ook dan helpen wij u graag uit de brand!

Meer info: DJ Gear Huren.

* DJ Service Huren

U kunt bij Sound2Light ook de hele DJ service inclusief alle benodigdheden en DJ boeken.

Meer info: DJ Service.

geluidsinstallatie huren sound2light.nl

Geluidstechnicus tijdens uw evenement of feest

Indien gewenst verzorgt de Sound2Light geluidstechnicus graag uw geluid ter plekke tijdens uw event. Dan weet u zeker dat alles goed gaat.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact (at) sound2light.nl, of bel met 06 15 016 015 voor de mogelijkheden!

Sound2Light is doorgaans werkzaam in regio Amsterdam, maar werkt door heel Nederland.

 

“The only good system, is a sound system!” – Sound2Light

____________________________________________

“Heel vriendelijk en super goede service. Konden nog heel kort dag een volledige geluidsinstallatie met microfoons leveren voor onze meet-up. Alles werkte top!” – Iris van Iperen, Saxum

____________________________________________

logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!
Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.Sound2Light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden