Geluidsinstallatie huren

Wanneer u een geluidsinstallatie nodig heeft voor uw evenement, bent u bij Sound2Light aan het juiste adres. 

Of het nu gaat om een geluidsinstallatie voor een meeting, congres, beurs, receptie of feest.  Service staat bij Sound2Light hoog in het vaandel. Wij verzorgen graag van A tot Z het geluid voor u tijdens uiteenlopende evenementen, om u daar compleet bij te ontzorgen. 

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote evenementen tot zo’n 2000 personen.

"The only good system, is a sound system!"

Ga voor kwaliteit

Sound2Light werkt met gerenommeerde speakermerken en de nieuwste technieken. Met een goede geluidsinstallatie komen de entertainers en/of sprekers beter tot hun recht. Hierdoor is het prettig luisteren en goed te verstaan.

"Wanneer ik naar een nachtclub ga, ook al is de muziek goed,
maar het geluidssysteem niet, dan blijf ik niet"

AV Technicus tijdens uw evenement of feest

geluidsinstallatie huren sound2light.nl

Indien gewenst verzorgt de Sound2Light geluidstechnicus graag uw geluid ter plekke tijdens uw event. 

Desgewenst verlenen wij ook tijdens het evenement technische ondersteuning. Huur een geluidstechnicus in voor assistentie en controle tijdens uw event. 

Dan weet u zeker dat alles goed gaat. 

Neem vandaag nog contact op en vertel ons uw wensen en benodigdheden voor een vrijblijvende offerte aan of 06 15 016 015 voor de mogelijkheden!

 • Super service! Ik had erg kort dag een aanvraag gedaan en ik werd snel en goed geholpen en goed geadviseerd. Het was super opgezet, het maakte ons event af. Dankjewel… read more

  Juliette Dersigni Avatar Juliette Dersigni
  28 maart 2022

  Vorige week hebben Mario en Chantal van Sound2light het licht en geluid verzorgt tijdens de opening van onze nieuwe bedrijfspand. Er werd goed meegedacht. Mede door hun was de sfeer… read more

  delta lima Avatar delta lima
  18 juli 2022

  Super-service! Snel en zeer klantvriendelijk. Voor een evenement had ik met spoed een televisie met standaard nodig, dit werd binnen een uur geregeld. Heel fijn, nogmaals veel dank!

  Marinka Vukojevic Avatar Marinka Vukojevic
  15 augustus 2023
 • Hele fijne, snelle en betrouwbare service. Chantal is super meedenkend en ontzettend fijn om mee te werken. Zal zeker weer voor deze partij kiezen bij ons volgende evenement!

  Mona Abdi Zadeh Avatar Mona Abdi Zadeh
  27 oktober 2023

  Super vriendelijke en professionele service. Last minute hadden we een geluidsset nodig voor een buitenfeestje voor plusminus 100-150 personen. Het team zette alles op, en kwam na afloop ook de set… read more

  Koike Hess Avatar Koike Hess
  17 juni 2023

Klik hier voor meer GOOGLE reviews

Testimonials

5/5