Geluid Huren Amsterdam

Er zijn tal van mogelijkheden als het aankomt op het huren van speakers. Wij adviseren u graag welke speakers het best aansluiten bij uw behoeften! Dit hangt onder andere af van de ruimte en het aantal personen dat bij uw event aanwezig zullen zijn.

Op zoek naar warm geluid voor uw evenement?

Geluid huren? Bij Sound2Light bent u daarvoor aan het juiste adres. Mooi en warm geluid vinden wij erg belangrijk. En dan het liefst zo onopvallend mogelijk. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote evenementen tot zo’n 1000 personen. Sound2Light werkt met de nieuwste technieken en gerenommeerde merken voor een hoogwaardig resultaat. Of het nu gaat om een geluidsinstallatie voor een meeting, congres, beurs, receptie of feest, wij leveren graag kwaliteit. Naast speakers, kunt u uiteraard ook Microfoons en Draadloze Headsets huren.

Service inclusief levering en op- en afbouw

Service staat bij Sound2Light hoog in het vaandel. Aangezien wij geen doorsnee verhuurbedrijf zijn, verzorgen wij graag uw geluid! Verhuur is altijd in combinatie met levering, op/afbouw en doorgaans ook met technische ondersteuning op locatie. Hier kan in overleg van worden afgeweken.

Meer info: Geluidsinstallatie Huren.

"The only good system, is a sound system!"

Sound2Light

Tip: Is uw evenement buiten? U kunt ook bij ons terecht voor outdoor Partytenten en Generatoren.

Neem contact op voor advies en offerte op maat. Mail ons alle benodigde info en we denken graag met u mee.

5/5