Feest / DJ / Disco Verlichting huren

Bent u op zoek naar het huren van feestverlichting? Wij adviseren en faciliteren u hierbij graag. Of het nu gaat om verlichting voor uw evenement of feest. Zowel zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten als particuliere feesten als bruiloften verzorgt Sound2Light graag uw verlichting op maat. U kunt verlichting voor evenementen, tv-programma’s of ter ondersteuning van een DJ, band of artiest.

Of u DJ of Disco verlichting wilt huren bent u bij Sound2Light ook aan het goede adres. Met een breed assortiment, bieden wij u graag disco verlichting op maat voor de ruimte, het soort feest en het beschikbare budget. Het kan van eenvoudig DJ Wash verlichting tot zeer uitgebreide luxe verlichting met diverse luxe lichteffecten

feestverlichting huren Movingheads Lichtshow Huren Party Verlichting Amsterdam Zaanstreek Sound2Light

Indien toegestaan op de locatie, adviseren wij om een rookmachine in te zetten wanneer u disco verlichting gebruikt. Lees hier waarom: Huur een Rookmachine

Verlichtingsplan op maat

Zoals u hierboven heeft gezien is er een wijde range aan verlichting beschikbaar. Van eenvoudige feestverlichting tot diverse luxe lichtshow mogelijkheden. Wij kennen onze producten door en door en adviseren u dan ook graag.

Neem contact op met Sound2light voor een verlichtingsplan op maat. Vertel ons uw situatie, uw budget en uw wensen. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen om het gewenste resultaat te bereiken tijdens uw feest of evenement.


Sound2Light LICHTSHOW 

Bij een beperkt budget kunt u kiezen voor een automatische Lichtshow. Hierbij kan de verlichting ‘Sound2Light’ worden gezet, waarbij de lichtshow zich op basis van de muziek aanpast. Of er kan gekozen worden voor een ‘automatische piloot’, waarbij achter elkaar verschillende lichtshowtjes worden afgedraaid.

Wij helpen u graag om dit samen te stellen, afhankelijk van uw wensen en budget. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om een Verlichting mengpaneel bij te huren om de lichtshow tijdens het feest zelf te bedienen. 

Lichtshow met Sound2ight Licht Technicus

Heeft u meer wensen voor de verlichting, dan blijven wij graag bij uw event om de aansturing van de verlichting te verzorgen. Door de verlichting te coördineren, zal dit veel ‘rustiger’  overkomen. Ook zal dit voorkomen dat bijvoorbeeld de verlichting tijdens een speech nog heel wild blijft door bewegen. Dit is doorgaans onwenselijk. Sound2Light verzorgt graag persoonlijk de verlichting, zodat deze deel van de beleving door deze te coördineren met de muziek en diverse mooie kleuren combinaties. Hierdoor zal de verlichting een wel overdachte oogstrelende show worden.

Deze service is aan te raden voor professionele producties, zakelijke bijeenkomsten en luxe feesten en evenementen. Denk ook aan bedrijfsfeesten en bruiloften. De verlichting op uw feest was nog nooit zo mooi!

Vraag naar de mogelijkheden voor een luxe lichtplan met bediening om uw event uniek te maken. Mail naar contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor ons advies!

* De prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van de totaal bestelling.

* Sound2Light werkt doorgaans alleen met LED lampen. Deze zijn milieu vriendelijk, duurzaam en energie zuinig. 

Doordat de LED lampen ‘flikker vrij’ zijn, kunnen er probleemloos foto’s worden gemaakt.

* Wilt u verlichting huren, dan adviseren wij onze lichtdesigner / technicus bij te boeken voor een gecoördineerd resultaat.

Vraag ons naar advies voor uw locatie / evenement. Stuur ons foto’s per mail of Whatsapp naar 06 42119900. Wij denken graag mee voor het beste resultaat.

Tip: huur een AV Technicus in voor uw evenement of feest

geluidsinstallatie huren sound2light.nl

Indien gewenst verzorgt de Sound2Light AV technicus graag het licht & geluid ter plekke tijdens uw event. 

Desgewenst verlenen wij ook tijdens het evenement technische ondersteuning. 

Dan weet u zeker dat alles goed gaat. 

Neem vandaag nog contact op en vertel ons uw wensen en benodigdheden voor een vrijblijvende offerte aan of 06 42119900 voor de mogelijkheden!