Feestverlichting Huren

Previous
Next

Bij Sound2Light Amsterdam kunt u feestverlichting huren voor uiteenlopende evenementen en feesten. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wanneer er weinig budget of eisen zijn, kan er met eenvoudige middelen al heel wat worden bereikt. Is er meer budget en meer wensen, dan verzorgen we graag luxere Verlichting. Het aanbod is heel divers en uitgebreid en aldus altijd maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing voor elke gelegenheid. Zo kan elk feest een luxe uitstraling hebben.

Diverse verlichting opties:

"Let there be light..."

Onderschat het licht niet!

Of het nu gaat om een spotlight, uplighting of om mooie feest verlichting, licht is enorm sfeerbepalend. Hiermee kunt u een persoonlijke stempel op uw event drukken. Een spotlight kan ervoor zorgen dat uw spreker of product niet in het donker ‘verdwijnt’. Verlichting in verschillende kleuren kunnen een evenement enorm opfleuren.

Kleuren zijn medebepalend voor emoties en humeur. Denk aan de ‘moodlighting verlichting’ van Philips. Al met al is ‘licht’ best belangrijk dus als u een geslaagd evenement wilt organiseren.

"In the right Light, at the right Time,
everything is extraordinary"

Aaron Rose

Sound2Light Lichtshow

'Flikker vrije' Verlichting

Sound2Light werkt met LED verlichting. Doordat deze verlichting ‘flikker vrij’ is, zal een fotograaf geen last hebben van de lampen, Normaal sta je daar niet zo bij stil, maar toch goed om in gedachten te houden als er een fotograaf op uw event aanwezig zal zijn om alles vast te leggen.

"Waar licht is, kan men foto's maken..."

Alfred Stieglitz

Maatwerk Lichtshows

Sound2Light verzorgt ook maatwerk verlichting voor feesten en lichtshows ter ondersteuning van DJ’s en live bands. Onze Light Designer bestuurd in dat geval met veel plezier de lichtshow tijdens uw event. Daardoor zal de verlichting niet ‘zijn eigen gang gaan’, maar beheerst en gecontroleerd bewegen. Wij streven altijd naar mooie kleuren combinaties en passende bewegingen. Met een mooie show als resultaat.

Neem vandaag nog contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken!

5/5