Fashion event

Een Fashion Event organiseren

Fashion komt steeds vaker op ons pad en dat vinden we geweldig! Mooi licht en geluid tijdens een Fashion Event is een leuke uitdaging die we graag aangaan. Graag worden wij tijdig bij een evenement betrokken zodat we mee kunnen denken en adviseren. Indien gewenst vooraf samen de locatie bekijken voor een vrijblijvend advies.

Fashion PR Event

Kledingmerken en PR Bureau’s organiseren regelmatig PR Events om merken en nieuwe collecties onder de aandacht te brengen. Voor deze gelegenheden werken wij graag samen om de belichting te optimaliseren. Bij een PR event is de aankleding en sfeer erg belangrijk. Wanneer u een evenement gaat organiseren, wilt u een beleving creëren. Wij denken graag met u mee, om uw merk, kleding en modellen zo goed mogelijk te laten uitkomen en te laten stralen!

Fashion Event Belichting Modepoppen Sound2Light.nl Theaterspot

# C&A Promotie Event | Friends of the Brands | The Tailor Bar Krasnapolsky

Uplighting Huren Sound2Light River Island

# River Island PR Event | Ivy Lee Marketing PR Agency | Amsterdam

# PUMA Event | Studio Automat Amsterdam

Catwalk Verlichting

Zowel designers als modemerken en fashion retailers kunnen in Sound2Light een partner vinden om de belangrijke invulling van licht en geluid te verzorgen voor de show. Hierbij behoort ook een Catwalk tot de mogelijkheden. Wij bedenken graag een oplossing die bij uw budget past.

Organiseer een catwalk en laat Sound2Light het licht, geluid en de muziek verzorgen. Van uplighting tot spotverlichting, logo projectie en nog veel meer.

Fashionevent

# Vincent Burger Juwelenshow | Rozendaal

# IRVINX Fashionshow | ARTEMIS Hotel Amsterdam

LED Pixeltubes

Een bijzondere oplossing voor mode shows zijn de draadloze LED Pixeltubes voor een verrassend resultaat.

Kijk voor meer info op: LED Pixeltubes

De ultieme Branding:

Een Logo Projectie

Vergeet niet tijdig een logo projectie van het merk of merken te bestellen. Deze zal op een professionele en in het oog springende wijze het merk promoten! De levertijd is 10 dagen, dus wees er op tijd bij! Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen!

# Irvinx Fashion Show | Logo projectie | ARTEMIS Hotel Amsterdam

In 2018 verzorgde Sound2Light het licht en geluid voor de fashionshow van Evan Menswear. Lees het artikel met foto’s! Artikel van Evan Menswear: Fashionshow by Sir Adam.

Gaat u een Fashion Event of een PR event organiseren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

____________________________________________

“De samenwerking tijdens een event in onze fotostudio is erg goed bevallen. De wijze hoe alles wordt opgebouwd van de audio tot het licht is ons zeer goed bevallen. Daarnaast heeft Sound2light onwijs veel kennis in huis om je goed te kunnen adviseren per project/event.”

– Lisa, Studio Automat