F1 race Simulator huren

SIM RACEN | Virtueel Racen

SIM RACEN (racen in een race simulator), is in opmars in Nederland. Mede door van de populariteit van Max Verstappen en het RedBull Racing team.

SIM RACEN is een e-sport. Het is een vorm van racen, waarbij je niet gewond raakt als je van de baan raakt.

Altijd al Formule 1 willen rijden? Met onze realistische F1 Race Simulator kun je deze belevenis ervaren! Voel je even Max Verstappen in zijn Red Bull bolide… Ga de competitie aan met andere coureurs en ervaar de hoe het is om te racen in de Formule 1. Waan je deelnemer aan de Grand Prix competitie 2019.

Formule 1 Race Experience

Gamen op de bank is leuk, maar niet te vergelijken met de ervaring van spelen in een goede stoel, met een heus stoer en pedalen. Het maakt toch een flink verschil. Racen hoe het hoort; met volledige controle over het virtuele voertuig, vol gas gaan en zo laat mogelijk remmen. Zo wordt iedereen een racefanaat!

Het Formule 1 Race Experience pakket bestaat uit:
– Een Playseat® F1 Zwart
– Een Playstation 4
– Een Beeldscherm (keuze uit een 50 of 65 inch scherm) op statief
– Een officieel Thrustmaster T-GT PlayStation® stuur
– Racegame(s)

* Deze setup is geschikt voor zowel F1 en Gran Turismo spellen.
* Deze Formule 1 Experience Set-up wordt geheel race klaar bij u op locatie opgebouwd en uitgelegd.


In de Playseat waant u zich in de cockpit van een (Formule 1) raceauto. Met het Thrustmaster T-GT PlayStation® stuur in handen, beleef je de force feedback op het race stuur (en ook op de pedalen). Hierdoor is elke beweging en curbstone voelbaar tijdens het racen. De krachten die de gebruiker voelt zijn in verhouding tot de werkelijkheid.

De simulator is zeer geschikt voor jong en oud en zorgt voor een realistische ervaring.  Zowel voor de beginnende gamers als voor de geoefende gamer, tot professionele auto coureurs. Dit is namelijk de manier waarop Max Verstappen zelf ook oefent; in een vergelijkbare racesimulator!

Upgrade F1 Pakket

Mocht u liever iemand ter begeleiding bij de Formule 1 Experience hebben, dan kan dat. Of wellicht wilt u graag een geluidsinstallatie om de race geluiden van het spel te versterken.

In plaats van een beeldscherm, kunnen we ook een groot scherm plaatsen. Ook is het mogelijk om middels een zwarte afscherming (Pipe & Drape) om een aparte hoek te creëren. Desgewenst ook aangekleed met verlichting.

Er kan veel! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Entertainment op uw Beursstand

Wilt u een race-element op uw beursstand om gasten aan te trekken en te vermaken?
De Formule 1 Experience Setup is een hele leuke toevoeging op uw beursstand of op uw evenement.