DJ Booth of Tafel huren in Amsterdam

Sound2Light heeft diverse opties als u een DJ Booth of tafel wilt huren in regio Amsterdam. De keuze zal afhangen van de apparatuur die gebruikt gaat worden, aangezien dat belangrijk is voor het werkoppervlak. Ook smaak, de ruimte, gelegenheid en budget zijn medebepalend.

Waarom een DJ Booth huren?

Een DJ Booth kan heel sfeer bepalend zijn. Een mooie DJ Booth of DJ meubel / tafel maakt de DJ set up af. Toch wordt deze vaak over het hoofd gezien, vergeten of onderschat.

Daar komt bij dat veel tafels die voor DJ’s worden neergezet de verkeerde hoogte hebben. Een DJ Meubel is op de juiste hoogte om met DJ apparatuur achter te staan. U begrijpt dat dat veel prettiger werkt voor de DJ’s en hun werkhouding ten goede komt.

Vaak worden eettafels of podiumdelen met een groot tafelkleed gebruikt om de DJ gear op te positioneren. Wilt u graag een mooier ogende DJ set up, huur dan een professionele DJ Booth. Bij Sound2Light kunt u verschillende nette DJ booths en tafels huren naar wens.

Pro Event DJ Meubel

Deze Strakke DJ Tafel / Booth is compact, mooi en eenvoudig tegelijk. Leent zich uitstekend voor een sticker met logo van uw bedrijf.

Op het werkblad is ruimte voor 2x Pioneer CDJ-2000 en Pioneer DJM-900 (Nexus). Er kunnen 2 hoekplanken op het DJ meubel gelegd worden, waardoor nog meer ruimte wordt gecreëerd. Ideaal voor bijvoorbeeld een laptop of verlichting.

Afmetingen: 115cm x 127cm x 61cm (hxbxd)
Afmetingen werkblad: 127cm x 61cm (lxd)
Het werkblad is op ongeveer 90cm hoogte.

DJ Booth kan als open truss look of met een zwarte scrim worden geleverd.

Pro Event DJ Tafel Meubel Booth huren Amsterdam Sound2light
DJ booth meubel tafel eigen logo amsterdam sound2light
Movingheads Lichtshow Sound2Light Verlichting huren
DJ Booth Truss Look huren
DJ Booth Truss Look DJ Tafel huren

Deze booth heeft een stoere Truss Look, maar is ook met zwarte scrim in te zetten. Daarnaast is het mogelijk om een Truss boog op de DJ booth bij te bestellen waarom verlichting kan worden gemonteerd. Daarbij is keuze uit diverse mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om uw eigen logo of tekst erop te plaatsen of laten maken.

DJ booth meubel tafel eigen logo amsterdam sound2light
Event Pro DJ Booth met maatwerk logo

Uitbreiding set DJ Tafel

Bij een grotere DJ setup kunt u kiezen om ter uitbreiding van het werkoppervlak van de Truss Tafel of Booth 2 extra werkplekken bij te bestellen. Bijvoorbeeld voor  2 extra CDJ’s of platenspelers.

 

DJ tafel booth Gear huren Sound2Light

Odessey Tafel / Truss DJ Tafel

Gaat u liever voor een simpele optie? De Odessey Truss Tafel heeft een interessante hippe ‘Industrial Look’. Deze basic DJ Tafel is op goede hoogte voor DJ’s en heeft een stoere uitstraling! Deze tafel bestaat uit een metalen frame met drie losse bladen die in een halve cirkel gedraaid kunnen worden. Genoeg ruimte voor een DJ-mixer en twee platenspelers of CD spelers. Eventueel te breiden met een opzetstuk voor extra apparatuur.

Afmetingen indien de bladen zijn gedraaid: 168 x 63,5 cm en 89,5 cm hoog.

Funky DJ Table

Bij een kleine setup kunt u kiezen voor onze sfeervolle Funky DJ Tafel. Deze is uniek en kan desgewenst met down lighting (neerwaartse verlichting) worden geleverd. Vraag de DJ wat voor Pioneer set hij/zij gebruikt en vraag ons om advies voor een bijpassend meubel.

Extra Grote DJ Tafel

Compact DJ stage setup

Voor een professionele Pioneer DJ setup met een uitgebreidere setup aan apparatuur, kan het zijn dat er een extra grote DJ tafel gewenst is. Voor die gevallen hebben we een stevige tafel beschikbaar van 1,5 meter breed en 50 cm diep op 1 meter hoogte. Netjes afgewerkt met een zwarte rok.

Uitermate geschikt voor DJ’s die een extra CDJ willen draaien.

Nog grotere setup? Ga dan voor een 1×2 tafel en een iets groter podium…

 

Geluidstechnicus Sound2Light

Luxe Booth: Lite Console XPRS

De Lite Console is een zeer mooi ogende en ruime aluminium presentatie- en DJ-stand. De booth is zeer praktisch ingericht voor het plaatsen van diverse DJ apparatuur.

Ook is dit meubel uitermate geschikt om in te zetten als bijvoorbeeld informatie-booth bij beurzen, tentoonstellingen en andere publieke gelegenheden.

Dankzij de zwarte werkbladen kan de muzikant of presentator heel wat spullen kwijt, zoals mixers, laptops, microfoons, laptop, papieren en nog veel meer. De voorkant is mooi dicht gewerkt met witte kunststof panelen, die u eventueel kunt laten bestickeren. Ook kunt u verlichting in de booth bestellen of een afbeelding projecteren op het voorpaneel.

Afmetingen: 1.33 mtr breed, 1.15 mtr hoog en 90 cm diep.

dj booth huren lite console xprs huren sound2light.nl
Movingheads Lichtshow Sound2Light Verlichting en Backdrop huren
RCF EVOX 12 huren Amsterdam Sound2Light Geluidsinstallatie
RCF Evox 12 huren amsterdam sound2light
RCF Geluidsinstallatie huren Amsterdam Sound2Light Geluidsinstallatie

Bescherm de DJ Gear: Lite Console XPRS Shield

Tip: Huur ook de extra afscherming bij deze DJ booth ter bescherming van de dure DJ apparatuur! Het zal niet de eerste keer zijn dat er per ongeluk een drankje over de DJ set heen gaat. Dat is een dure grap en doorgaans ook einde van het feest! “Better safe then sorry” is ons advies.

dj booth huren Shield XPRS

Luxe Booth: Lite Console Go!

Deze mooie ‘Lite Console Go!’ is een prachtige DJ Booth die professioneel oogt en heeft de juiste hoogte om als DJ achter te staan. De drie plateaus bieden meer dan voldoende plaats voor aptops, Pioneer CDJ’s, controllers, samplers en effectenmachines. Deze booth is uitermate geschikt voor middelgrote evenementen, zoals bruiloften.

Upgrade tip: Interne Verlichting voor een mooi licht effect.

DJ Meubel Booth Tafel Huren Amsterdam Sound2Light
DJ Booth Meubel Tafel huren Amsterdam Sound2Light
DJ Meubel Booth Tafel Huren Amsterdam Sound2Light
Lichtset Wash parren huren Sound2Light
DJ Drive In show huren noord holland
Movingheads lichtshow Sound2Light Verhuur Verlichting
DJ Drive In Show Zaanstreek

Budget Optie: X-Stand

Mocht u het echt heel basic willen houden, dan is het ook mogelijk om een X-stand te huren. Evt. met scrim. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een Pioneer XDJ-RX set in Flightcase.

DJ Booths zijn ook uitstekend als presentatie stand te gebruiken. Bijv. voor een toespraak. Ook is een speciaal katheder verkrijgbaar met een stoere Truss look, zoals hieronder te zien is.

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte? Mail of bel ons: CONTACT.

Registratie desk

Een DJ Booth kan ook heel praktisch ingezet worden als registratie of ontvangst desk bij een beurs of evenement. Ook als u puur en alleen een katheder nodig heeft kunnen wij u daar bij van dienst zijn:

Katheder / Lessenaar

DJ Booths zijn ook uitstekend als presentatie stand te gebruiken. Bijv. voor een toespraak. Ook is een speciaal katheder verkrijgbaar met een stoere Truss look, zoals hieronder te zien is.

Katheder Lessenaar huren amsterdam sound2light
Licht Geluid huren Sound2Light Amster
Katheder huren zaanstreek amsterdam sound2light

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte? Mail of bel ons: CONTACT.