Een DJ inhuren

Sound2Light werkt met een diverse DJ’s samen, die u mogelijk voor uw event kunt boeken. Zij zijn gewend met de technici en apparatuur van Sound2Light te werken, zodat u een soepele samenwerking op locatie kunt verwachten. Hier een aantal DJ’s uit ons aanbod:

IJkantine Bedrijfsfeest DJ Mooda Sound2Light

DJ Mooda

Draaistijl: “Smooth and eclectic sets. Een mix van atmospheric en melodisch techno / deep house, funky nu-disco en house klassiekers. Ook draait ze haar hand niet om voor populaire pop muziek als dat is wat het publiek aan de gang krijgt!”

Ook als u een Allround DJ voor uw bedrijfsfeest zoekt is DJ Mooda een geschikte kandidaat!

Lichtset Wash parren huren Sound2Light

DJ Mint Beats

Draaistijl: “Good vibes and mood busting tunes to dance to and feel happy. I spin an eclectic mix of dance, pop, soul, house and funk – old and new combined.”

DJ booth Backdrop School DJ

DJ Frank

Zoekt u een DJ voor schoolfeest? DJ Frank draait voor allround feesten, liefst met een hoop tech house. Uiteraard hangt het van de crowd af. 

Hij draait graag in clubs en op schoolfeesten en huisfeesten, voelt hij zich als een vis in het water. Als 17 jarige draait speelt hij in op jong publiek. 

DJ Coen

DJ Coen

Met ruim 12 jaar DJ ervaring op feesten en partijen is DJ Coen, alias Milton, klaar voor elke klus. Oldies, disco, 90s, R&B, hitjes, funk, soul, rock, house en techno zitten allemaal in het arsenaal. Door het jaren lang organiseren van feesten in en rond Amsterdam is hij op elke situatie voorbereid. Zijn focus ligt op bedrijfsfeesten en huwelijken.

DJ A-Maze & DJ Mart

DJ Mart en A Maze

DJ A-Maze met DJ Mart:

“U bepaald de muziekkeuze en wij zorgen dat jouw favoriete hits gedraaid worden.”

DJ DUO Zaansstreek

DJ MDetroit

DJ MDetroit is de ‘huis DJ’ van Sound2Light.

Draaistijl: “Allround DJ voor allerlei soorten feesten en partijen. Van bedrijfsfeest of borrel tot trouwfeest of kinderdisco. Muziek uit alle tijden en voor alle generaties!” Voorafgaand kunt u alvast 20 verzoeknummers en gewenste muziekstijl(en) doorgeven, zodat de DJ zich goed op uw wensen kan voorbereiden.

DJ MDetroit gebruikt indien gewenst graag de microfoon om het feest aan de gang te krijgen / houden.

DJ Gear huren Sound2Light

DJ Drive In Show

Bij Sound2Light kunt u voor elke gelegenheid en budget een Drive In Show naar uw smaak uitkiezen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Klinkt dit u ‘als muziek in de oren’? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

Hoe kiest u de juiste DJ?

Lees ons blog artikel ‘Kies de juiste DJ Company’:

Testimonials

5/5