Een DJ inhuren

Bij Sound2Light kunt u een DJ inhuren inclusief de benodigde apparatuur, geluidsinstallatie en verlichting naar wens. Dit is altijd maatwerk, afhankelijk van het aantal gasten, de gelegenheid / soort muziek. Sound2Light werkt samen met diverse DJ’s, die u mogelijk voor uw event kunt boeken. Zij zijn gewend met de technici en apparatuur van Sound2Light te werken, zodat u een soepele samenwerking op locatie kunt verwachten. Hier een aantal DJ’s uit ons aanbod:

DJ MDetroit

DJ MDetroit is de ‘huis DJ’ van Sound2Light.

Draaistijl: “Allround DJ voor allerlei soorten feesten en partijen. Van bedrijfsfeest of borrel tot trouwfeest of kinderdisco. Muziek uit alle tijden en voor alle generaties!” Voorafgaand kunt u alvast 20 verzoeknummers en gewenste muziekstijl(en) doorgeven, zodat de DJ zich goed op uw wensen kan voorbereiden.

DJ MDetroit gebruikt indien gewenst graag de microfoon om het feest aan de gang te krijgen / houden.

DJ Gear huren Sound2Light
DJ Artez

DJ Artez

DJ Artez heeft ruim 15 jaar ervaring als DJ. Ooit begonnen als middelbare school DJ met sweet 16-iens, hockey- en voetbalfeesten. Inmiddels een allround DJ met grote variëteit in muziek en uiteenlopende evenementen . 

Draaistijl: Van jaren 80-90-00′ tot hitjes van nu, disco, R&B/Hip-Hop, rock, nederlandstalig etc. Ik draai bijna alle genres! 

Belangrijk vindt hij dat de organisator en gasten een leuke avond hebben, daarom observeert hij altijd goed de dansvloer en probeert hij goed aan te voelen welke nummers goed passen op dat moment. Verder zorg ik dat het allemaal lekker in elkaar overloopt, zodat het dansen niet wordt onderbroken! Uiteraard zijn verzoeknummers altijd welkom en kan er vooraf uitgebreid worden overlegd over welke muziek er graag gedraaid mag worden!

DJ Mooda

Draaistijl: “Smooth and eclectic sets. Een mix van atmospheric en melodisch techno / deep house, funky nu-disco en house klassiekers. Ook draait ze haar hand niet om voor populaire pop muziek als dat is wat het publiek aan de gang krijgt!”

Ook als u een Allround DJ voor uw bedrijfsfeest zoekt is DJ Mooda een geschikte kandidaat!

IJkantine Bedrijfsfeest DJ Mooda Sound2Light
Lichtset Wash parren huren Sound2Light

DJ Mint Beats

Draaistijl: “Good vibes and mood busting tunes to dance to and feel happy. I spin an eclectic mix of dance, pop, soul, house and funk – old and new combined.”

DJ Frank

Zoekt u een leuke jonge hippe DJ ? 

Draaistijl: Frank draait allround op allerlei feesten, liefst met een hoop tech house. Uiteraard hangt het van de crowd af. 

Hij draait graag in clubs en op schoolfeesten en huisfeesten, voelt hij zich als een vis in het water. Als 17 jarige draait speelt hij graag in op jong publiek.  

Artiesten Stage Support DJ
DJ Coen

DJ Coen

Met ruim 12 jaar DJ ervaring op feesten en partijen is DJ Coen, alias Milton, klaar voor elke klus. Oldies, disco, 90s, R&B, hitjes, funk, soul, rock, house en techno zitten allemaal in het arsenaal. Door het jaren lang organiseren van feesten in en rond Amsterdam is hij op elke situatie voorbereid. Zijn focus ligt op bedrijfsfeesten en huwelijken.

DJ Mart en A Maze

DJ A-Maze met DJ Mart:

“U bepaald de muziekkeuze en wij zorgen dat jouw favoriete hits gedraaid worden.”

DJ A-Maze & DJ Mart

DJ Mart heeft zijn roots in de eerste helft van de jaren 80. In deze periode was hij in de Zaanstreek bekend om zijn Drive-In show waar hij voornamelijk bij scholen optrad. Sinds de 2e helft van de jaren 80 vormt hij samen met DJ A-Maze een duo.  Hij was ieder weekend te beluisteren op Down Town Radio (Zaanstreek) en in vele discotheken. #DanceClassics #DeepHouse # 80’s&90’s #HedKandi

DJ A-Maze draait al meer dan 30 jaar mee. Ooit te beluisteren bij Down Town Radio en in meerdere discoteken (Dam 8 / Prinsenhof / Happy Days / The Mail Company / De Kroon etc). Hij kent de klappen van de zweep. DJ A-Maze is een heuse perfectionist die graag up-tempo draait. Zijn favoriete stijl ligt in de jaren ’90. Van hiphol naar Nineties house. Maar de hedendaagse muziek zet hij net zo makkelijk op. Met als motto ‘De klant is Koning’, draait hij voor ieder wat wils. Als het maar swingt… #hiphop #90’s #Swingbeat

DJ Drive In Show

Bij Sound2Light kunt u voor elke gelegenheid en budget een Drive In Show naar uw smaak uitkiezen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Klinkt dit u ‘als muziek in de oren’? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

Hoe kiest u de juiste DJ?

Lees ons blog artikel ‘Kies de juiste DJ Company’:

Testimonials

5/5