DJ Huren

Entertainment is bij evenementen en zeer belangrijke factor voor het succes. Wilt u een DJ huren? Sound2Light kan u helpen aan een ervaren DJ om uw feest een onvergetelijke avond te laten worden waar nog lang over gesproken zal worden!

DJ Huren bij Sound2Light

Sound2Light werkt met een aantal DJ’s samen, die u mogelijk voor uw event kunt boeken. Zij zijn gewend met de technici  en apparatuur van Sound2Light te werken, zodat u een soepele samenwerking op locatie kunt verwachten.

DJ Mint Beats inhuren DJ Mint Beats

Draaistijl: “Good vibes and mood busting tunes to dance to and feel happy. I spin an eclectic mix of dance, pop, soul, house and funk – old and new combined.”

DJ Huren Sugartune DJ Sugartune

Draaistijl: “Smooth and eclectic sets. Een mix van atmospheric en melodisch techno / deep house, funky nu-disco en house klassiekers. Ook draait ze haar hand niet om voor populaire pop muziek als dat is wat het publiek aan de gang krijgt!”

DJ huren MDetroit DJ MDetroit

Draaistijl: “Allround DJ voor allerlei soorten feesten en partijen. Van bedrijfsfeest of borrel tot trouwfeest of kinderdisco. Muziek uit alle tijden en voor alle generaties!” DJ MDetroit gebruikt indien gewenst graag de microfoon om het feest aan de gang te krijgen / houden.

DJ Coen DJ Coen

Met ruim 12 jaar DJ ervaring op feesten en partijen is DJ Coen, alias Milton, klaar voor elke klus. Oldies, disco, 90s, R&B, hitjes, funk, soul, rock, house en techno zitten allemaal in het arsenaal. Door het jaren lang organiseren van feesten in en rond Amsterdam is hij op elke situatie voorbereid. Zijn focus ligt op bedrijfsfeesten en huwelijken.

DJ Drive In Show

Bij Sound2Light kunt u voor elke gelegenheid en budget een Drive In Show naar uw smaak uitkiezen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Klinkt dit u ‘als muziek in de oren’? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

Hoe kiest u de juiste DJ?

Lees ons blog artikel ‘Kies de juiste DJ Company’:

Kies de juiste DJ company

____________________________________________

logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!
Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.Sound2Light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden