DJ Huren bij Sound2Light

Sound2Light werkt met een diverse DJ’s samen, die u mogelijk voor uw event kunt boeken. Zij zijn gewend met de technici en apparatuur van Sound2Light te werken, zodat u een soepele samenwerking op locatie kunt verwachten.

DJ MDetroit

DJ MDetroit is de ‘huis DJ’ van Sound2Light.

Draaistijl: “Allround DJ voor allerlei soorten feesten en partijen. Van bedrijfsfeest of borrel tot trouwfeest of kinderdisco. Muziek uit alle tijden en voor alle generaties!” Voorafgaand kunt u alvast 20 verzoeknummers en gewenste muziekstijl(en) doorgeven, zodat de DJ zich goed op uw wensen kan voorbereiden.

DJ MDetroit gebruikt indien gewenst graag de microfoon om het feest aan de gang te krijgen / houden.

DJ Gear huren Sound2Light
Dotz T par wash light verlichting huren amsterdam sound2light

DJ Mint Beats

Draaistijl: “Good vibes and mood busting tunes to dance to and feel happy. I spin an eclectic mix of dance, pop, soul, house and funk – old and new combined.”

DJ Huren Mooda

DJ Mooda

Draaistijl: “Smooth and eclectic sets. Een mix van atmospheric en melodisch techno / deep house, funky nu-disco en house klassiekers. Ook draait ze haar hand niet om voor populaire pop muziek als dat is wat het publiek aan de gang krijgt!”

DJ Coen

DJ Coen

Met ruim 12 jaar DJ ervaring op feesten en partijen is DJ Coen, alias Milton, klaar voor elke klus. Oldies, disco, 90s, R&B, hitjes, funk, soul, rock, house en techno zitten allemaal in het arsenaal. Door het jaren lang organiseren van feesten in en rond Amsterdam is hij op elke situatie voorbereid. Zijn focus ligt op bedrijfsfeesten en huwelijken.

DJ Drive In Show

Bij Sound2Light kunt u voor elke gelegenheid en budget een Drive In Show naar uw smaak uitkiezen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Klinkt dit u ‘als muziek in de oren’? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

Hoe kiest u de juiste DJ?

Lees ons blog artikel ‘Kies de juiste DJ Company’: