DJ Huren

Entertainment is bij evenementen en zeer belangrijke factor voor het succes. Wilt u een DJ huren? Sound2Light kan u helpen aan een ervaren DJ om uw feest een onvergetelijke avond te laten worden waar nog lang over gesproken zal worden!

DJ Huren bij Sound2Light

Sound2Light werkt met een aantal DJ’s samen, die u mogelijk voor uw event kunt boeken. Zij zijn gewend met de technici  en apparatuur van Sound2Light te werken, zodat u een soepele samenwerking op locatie kunt verwachten.

 DJ MDetroit

DJ MDetroit is de ‘huis DJ’ van Sound2Light.

Draaistijl: “Allround DJ voor allerlei soorten feesten en partijen. Van bedrijfsfeest of borrel tot trouwfeest of kinderdisco. Muziek uit alle tijden en voor alle generaties!” U kunt vooraf 20 verzoeknummers en gewenste muziekstijl(en) doorgeven.

DJ MDetroit gebruikt indien gewenst graag de microfoon om het feest aan de gang te krijgen / houden.

DJ Mint Beats inhuren DJ Mint Beats

Draaistijl: “Good vibes and mood busting tunes to dance to and feel happy. I spin an eclectic mix of dance, pop, soul, house and funk – old and new combined.”

DJ Huren Sugartune DJ Sugartune

Draaistijl: “Smooth and eclectic sets. Een mix van atmospheric en melodisch techno / deep house, funky nu-disco en house klassiekers. Ook draait ze haar hand niet om voor populaire pop muziek als dat is wat het publiek aan de gang krijgt!”

DJ Coen DJ Coen

Met ruim 12 jaar DJ ervaring op feesten en partijen is DJ Coen, alias Milton, klaar voor elke klus. Oldies, disco, 90s, R&B, hitjes, funk, soul, rock, house en techno zitten allemaal in het arsenaal. Door het jaren lang organiseren van feesten in en rond Amsterdam is hij op elke situatie voorbereid. Zijn focus ligt op bedrijfsfeesten en huwelijken.

DJ Drive In Show

Bij Sound2Light kunt u voor elke gelegenheid en budget een Drive In Show naar uw smaak uitkiezen. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Klinkt dit u ‘als muziek in de oren’? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

Hoe kiest u de juiste DJ?

Lees ons blog artikel ‘Kies de juiste DJ Company’:

Kies de juiste DJ company

____________________________________________

Enkele van de vele Reviews over onze ‘huis’ DJ MDetroit:

“Wij hebben vrijdagavond een topavond gehad! DJ MDetroit heeft de groep goed aangevoeld en goede muziek gedraaid.
Iedereen heeft genoten en we hebben mensen zien dansen die we nog nooit hebben zien dansen. Bedankt!” Sandra en Henk

“Professioneel, ervaren, gezellig, mooi, geheel naar wens van de aanvrager. DJ en muziekkeuze waren voor ons perfect. De muziek werd aangepast aan onze wensen. Van te voren kan je een top 20 indienen. We hebben de muziekkeuze daarna ook nog mondeling doorgenomen. De DJ begreep precies wat wij bedoelde en heeft hieraan zelf ook de juiste keuzes toegevoegd.

Wij zijn blij dat we DJ MDetroit voor deze avond gekozen hebben. Hij luistert goed naar wat de wensen zijn voor het feest en past dat ook toe op de avond zelf en geeft zelf ook suggesties. Verder speelt hij goed in op hoe de avond verloopt en de sfeer is. Bovendien is hij gezellig , flexibel en leuk om mee te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!”

“Alle DJ ’s waar we normaliter mee werken waren reeds bezet. DJ MDetroit heeft telefonisch muziekwensen en eventuele kledingvoorschriften afgestemd. Zeer correct. Opmerking van onze technicus die de overige AV apparatuur op locatie verzorgde: ‘Dit was de eerste DJ die de gasten op deze locatie op de dansvloer kreeg’. In de communicatie tussen onze medewerker en onze opdrachtgever bleek de DJ zeer professioneel en correct.” – KPN

“Het lichtspel was prima, maakte mooie ambiance. Volgens ons is iedereen op de vloer geweest, ook al was het voor sommigen heel even. De gasten waren vol lof voor het geheel. De communicatie en service was prima. Het feit dat iedereen genoot was voor ons het fijnst. Hartelijk dank voor uw bijdrage aan een heerlijke herinnering.” – Maartje

“DJ MDetroit speelde heel erg goed in op de sfeer en de mensen. Hij voelt goed aan wanneer wat rustigers gewenst is en wanneer het moet knallen. We hebben een super avond gehad!”  – Janine

“Er is lekker gedanst met de verschillende soorten muziek. Iedereen was aangenaam verrast met deze keuze. De licht set was een goede aanvulling die de sfeer versterkte. Alles was goed geregeld.” – Marcel

____________________________________________

logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!
Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.Sound2Light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email:contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden