DJ Gear Huren Amsterdam

DJ Gear | DJ Apparatuur huren

Bij Sound2light kunt u naast licht en geluid ook DJ gear huren. Pioneer DJ sets zijn voor ons een service artikel dat gehuurd kan worden in combinatie met een DJ tafel, Audio en Verlichting.

Hieronder wat opties voor een DJ setup.

* Pioneer DJM-900NXS en 2 x CDJ-2000NXS

Deze Pioneer is dé standaard mixer en media speler voor professionele DJ’s. Hij speelt probleemloos MP3, AAC, WAV en AIFF muziekbestanden af vanaf USB-stick, externe harde schijf, SD-kaart of laptop. Dankzij de geïntegreerde WiFi router van de CDJ-2000 Nexus streamt u tevens muziek vanaf uw smartphone of tablet via de Rekordbox app voor iOS en Android. Met USB-functionaliteit

Pioneer DJ Set met mixer en CDJ spelers:

Deze set bestaat uit 3 delen. Deze onderdelen zijn in overleg ook los te huren:

# 2x Pioneer CDJ-2000 Nexus DJ CD-Speler
# 1x Pioneer DJM-900 Nexus DJ-Mixer

Prijs: op aanvraag

dj gear huren amsterdam sound2light.nl

* Pioneer DJ Set XDJ-RX

De Pioneer XDJ-RX set is zowel een Rekordbox speler als een MIDI controller voor DJ software. Deze set is het kleine broertje van de bovenstaande optie. Veel functies komen overeen met de Nexus-spelers.

DJ Gear Huren Sound2Light

Prijs: op aanvraag

Eigen Risico

Wees erop bedacht dat bij huren ook het risico van een defect tijdens het huren bij de huurder light! Deze gevoelige apparatuur kan niet tegen vocht en het is dan ook zeer aan te raden de DJ’s en het publiek niet met drankjes bij/ boven de DJ set te laten komen. Niet alleen is reparatie een dure zaak, maar ook het feest kan in een keer over zijn als er drank over de DJ gear gaat!

Aangezien dit het gevoeligste onderdeel in ons verhuur assortiment is, vragen wij voor het huren van deze apparatuur een borg die u na afloop terug ontvangt als de apparatuur in orde retour is gekomen.

Voorkom Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch zijn er diverse manieren om schade aan CDJ’s zoveel mogelijk te voorkomen. Daar wij zuinig zijn op onze apparatuur, denken wij vaak na over preventieve maatregelen. Een bescherming voor de DJ apparatuur is door ze in een flight case te laten zitten tijdens gebruik. Daarnaast is het ook mogelijk een speciaal door Sound2Light ontworpen cover te gebruiken. Zie de foto hieronder.

DJ Gear Bescherming huren

Wilt u ook schade aan apparatuur zoveel mogelijk beperken? Wij helpen u hier graag bij. Vraag ons om advies in de door u gewenste set up!

DJ Booth

Bij professionele DJ apparatuur hoort eigenlijk ook een mooi DJ meubel. Kijk hier voor onze DJ BOOTH opties! Bij sommige DJ Booths kunt u extra bescherming / spatscherm bij huren. Vraag naar de mogelijkheden.

DJ Verlichting

Wilt u ook verlichting ter ondersteuning van de DJ? U kunt voor elk budget bij Sound2Light terecht voor verlichting op maat. Dat kan al eenvoudig met wat LED PAR verlichting bij de DJ tot een gecoördineerde lichtshow met bewegende effecten. Kijk voor meer informatie op: Verlichting Sound2Light.

Uplighting DJ Sound2Light.nl

Meer info of bestellen? Contacteer ons! CONTACT

____________________________________________

“Ik heb met Sound2Light gewerkt voor een huwelijk in Amsterdam waar ze het geluid en licht hebben verzorgd. De samenwerking was mij erg goed bevallen, heb zelden zo’n professionele, attente service gehad met oog voor detail. Hoop dat we elkaar snel weer treffen.” – Coen