DJ Booth huren

Waarom een DJ Booth huren?

Een mooie DJ Booth kan heel sfeer bepalend zijn voor uw feest. Toch wordt dit vaak over het hoofd gezien, vergeten of onderschat. Een mooie DJ Booth of DJ meubel maakt de DJ set up af. Vaak worden tafels of podiumdelen met een groot tafelkleed gebruikt om de DJ gear op te positioneren. Wilt u graag een mooier ogende DJ set up, huur dan een professionele DJ Booth.

Daar komt bij dat veel tafels die voor DJ’s worden neergezet de verkeerde hoogte hebben. Een DJ Meubel is op de juiste hoogte om met DJ apparatuur achter te staan. U begrijpt dat dat veel prettiger werkt voor de DJ’s.

Bij Sound2Light kunt u een DJ booth huren naar smaak, gelegenheid en budget.

* Luxe DJ Booth | Lite Console XPRS

Een zeer mooie en ruime aluminium presentatie- en DJ-stand. Zeer praktisch ingericht voor het plaatsen van diverse DJ apparatuur.

Ook uitermate geschikt om in te zetten als bijvoorbeeld informatie-booth bij beurzen, tentoonstellingen en andere publieke gelegenheden. De LiteConsole is ongeveer 1.33 mtr breed, 1.15 mtr hoog en 90 cm diep.

Dankzij de zwarte werkbladen kan de muzikant of presentator heel wat spullen kwijt, zoals mixers, laptops, microfoons, laptop, papieren en nog veel meer. De voorkant is mooi dicht gewerkt met witte kunststof panelen, die u eventueel kunt laten bestickeren. Ook kunt u verlichting in de booth bestellen of een afbeelding projecteren op het voorpaneel.

DJ Booth huren Sound2Light   dj booth huren lite console xprs sound2light.nl

Bescherm de DJ Gear: Lite Console XPRS Shield

Tip: Huur ook de extra afscherming bij deze XPRS DJ booth ter bescherming van de dure DJ apparatuur! Het zal niet de eerste keer zijn dat er per ongeluk een drankje over de DJ set heen gaat. Dat is een dure grap en doorgaans ook einde van het feest! “Better safe then sorry” is ons advies.

dj booth huren ShieldXPRS

* Lite Console Go! | DJ Booth en Presentatie Stand

Deze mooie ‘Lite Console Go!’ is een prachtige DJ Booth die professioneel oogt en is de juiste hoogte heeft om als DJ achter te staan. De drie plateaus bieden meer dan voldoende plaats aan laptops, Pioneer CDJ’s, controllers, samplers en effectenmachines. Deze Uitermate geschikt voor middelgrote evenementen zoals bruiloften.

Upgrade mogelijkheid: Interne Verlichting voor een mooi licht effect.

Prijs: op aanvraag

DJ Booth Huren DJ Meubel Sound2Light

* Pro Event DJ Booth / Tafel

Deze Strakke DJ Tafel / Booth is compact, mooi en eenvoudig tegelijk. Leent zich uitstekend voor een sticker met logo van uw bedrijf.

Op het werkblad is ruimte voor 2x Pioneer CDJ-2000 en Pioneer DJM-900 (Nexus). Er kunnen 2 hoekplanken op het DJ meubel gelegd worden, waardoor nog meer ruimte wordt gecreëerd. Ideaal voor bijvoorbeeld een laptop of verlichting.

Afmetingen: 115cm x 127cm x 61cm (hxbxd)
Afmetingen werkblad: 127cm x 61cm (lxd)
Het werkblad is op ongeveer 90cm hoogte.

Prijs: op aanvraag

* Katheder / Lessenaar / Registratiedesk beurs

De Lite Console en Pro Event meubels zijn bijzonder functioneel en multi-inzetbaar. Ze zijn dan ook prima in te zetten als Presentatie Stand of Katheder. Het is een ideaal presentatieplatform voor sprekers die tijdens conferenties en lezingen graag achter een lessenaar willen staan.

De meubels zijn ook prima inzetbaar als Registratiedesk tijden een beurs of evenement. Zie ook: Katheder / Lectern

* Truss DJ Tafel | Odessey

Ga voor de hippe ‘Industrial Look’ . Deze basic DJ Tafel is op goede hoogte voor DJ’s en heeft een stoere uitstraling! Deze tafel bestaat uit een metalen frame met drie losse bladen die in een halve cirkel gedraaid kunnen worden. Genoeg ruimte voor een DJ-mixer en twee platenspelers of CD spelers. Afmetingen indien de bladen zijn gedraaid: 168 x 63,5 cm en 89,5 cm hoog.

dj booth huren sound2light.nl odessey ATT2

Optioneel kunt u een extra opbouw bijboeken indien er meer apparatuur nodig is. Voor de verlichting kunnen we deze tafel aanvullen met Truss Totems aan weerszijde van de DJ. Zie de foto hieronder voor het resultaat!

* Funky DJ Tafel | Fur Look 

Onze Sound2Light Funky DJ Table met Bont Look wordt standaard zwart geleverd. Dit kan echter ook met een wit (nep) bont worden geleverd. Erg mooi voor trouwfeesten. Het is tevens mogelijk om downlighting bij deze tafel te boeken.

Upgrade mogelijkheden:

Diverse Lichteffecten mogelijk (bijv. Uplighting, LED discobal of Movingheads).

Truss totems naast dit dj meubel ogen erg mooi en geven de hele set-up wat meer ‘body’.

– Glow Totems zijn erg mooi voor trouwfeesten en luxe bedrijfsfeesten. Door interne verlichting, zullen de totems eruit zien als lichtpilaren. Hierdoor gaan de totems tevens deel uitmaken van de lichtshow.

Ook DJ Apparatuur nodig? Klik hier: DJ Gear.

dj gear huren amsterdam sound2light.nl

Prijs: op aanvraag

Meer info of bestellen? Contacteer ons! CONTACT