Confetti Shooters

Voor een extra feestelijk tintje, kunt u voor uw evenement bij Sound2Light ook Confetti Shooters inhuren. Ook leuk voor de opening van een nieuw pand of winkel.

Wij werken met MAGICFX® POWERSHOT II voor een spectaculair knallend special effect!

De confetti is behandeld voor zijn kleurvastheid en behandeld om brandvertragend te zijn. Vooral bij indoor evenementen erg belangrijk.

Diverse Confetti kleuren mogelijk

Confetti kan worden besteld in kleur naar wens. Denk aan goud, zilver, blauw, roze of allerlei kleuren door elkaar heen.

In plaats van confetti is het ook mogelijk om Streamers te bestellen, zodat er lange slierten i.p.v. kleine confetti wordt afgeschoten!

Ook erg leuk effect om in te zetten voor een Baby Gender Reveal.

Kan Confetti afgeven?

Er is een kleine kans dat confetti afgeeft wanneer het in contact komt met bepaalde vloeistoffen (zoals alcohol) of geïmpregneerde ondergronden (zoals tentzeil).

Goed om te weten is dat de wit papieren variant en de zilver metallic variant nooit afgeven. Dit is namelijk het basismateriaal, waar nog geen kleur aan toegevoegd is.

Wilt u ook Confetti op uw evenement?

Sound2Light verzorgt confetti of streamers op uw evenement inclusief levering, installatie en bediening. Idealiter te combineren met andere Sound2Light diensten.

Mail ons uw wensen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Confetti shooters Magic FX Powershot 2 met Base plate
 • Hele fijne, snelle en betrouwbare service. Chantal is super meedenkend en ontzettend fijn om mee te werken. Zal zeker weer voor deze partij kiezen bij ons volgende evenement!

  Mona Abdi Zadeh Avatar Mona Abdi Zadeh
  27 oktober 2023

  Super-service! Snel en zeer klantvriendelijk. Voor een evenement had ik met spoed een televisie met standaard nodig, dit werd binnen een uur geregeld. Heel fijn, nogmaals veel dank!

  Marinka Vukojevic Avatar Marinka Vukojevic
  15 augustus 2023

  Vorige week hebben Mario en Chantal van Sound2light het licht en geluid verzorgt tijdens de opening van onze nieuwe bedrijfspand. Er werd goed meegedacht. Mede door hun was de sfeer… read more

  delta lima Avatar delta lima
  18 juli 2022
 • Super service! Ik had erg kort dag een aanvraag gedaan en ik werd snel en goed geholpen en goed geadviseerd. Het was super opgezet, het maakte ons event af. Dankjewel… read more

  Juliette Dersigni Avatar Juliette Dersigni
  28 maart 2022

  Super vriendelijke en professionele service. Last minute hadden we een geluidsset nodig voor een buitenfeestje voor plusminus 100-150 personen. Het team zette alles op, en kwam na afloop ook de set… read more

  Koike Hess Avatar Koike Hess
  17 juni 2023