Bij Sound2Light kunt u terecht voor een complete en compacte geluidsinstallatie. Onze compacte sets staan voor elegante sets met top en sub voor een warm geluid.

RCF EVOX 8

Het RCF EVOX 8 systeem bestaat uit een subwoofer en een topkast. Een prachtig onopvallend ontwerp. Hoewel het geheel klein lijkt, hebben we hier met een serieuze PA te maken. Met dit 1400 W geluidssysteem heeft u voor een klein tot middel groot congres of feest genoeg capaciteit. Ook dit luidsprekersysteem maakt gebruikt van het line-array principe. Net als zijn grote broer hierboven, bestaat ook de Evox 8 uit  2  topkasten (8 x 2-inch speakers) en een subwoofer (12-inch woofer met een 2.5-inch spoel).

Ideaal voor:
– DJ / live muziek
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid
– Inclusief statieven en benodigde kabels

Previous slide
Next slide

RCF EVOX J8

DJ setup Pioneer set, DJ Booth, compacte Geluidsinstallatie huren

Het RCF EVOX 8J systeem heeft net als de EVOX 8 een subwoofer en een topkast.

Ideaal voor:

– DJ / live muziek
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid
– Kleine ruimten

RCF HD 32

De RCF HD 32 is een eenvoudige oplossing om goed geluid te hebben voor een klein feestje of een toespraak. Ook prima voor feestjes in combinatie met de 905 SUBWOOFER.

Previous slide
Next slide

– 12” actieve tweeweg speaker 
– zeer geschikt voor kleine events
– punchy, diepe bas met transparant midden geluid
– duidelijke geluidsoverbrenging
– ook ideaal te gebruiken als Monitor of Satelliet Speakers

RCF ART 732

De RCF ART 732 is een actieve fullrange 12 inch topspeaker met kwaliteitsonderdelen en FiRPHASE-technologie. Produceert een mooi geluid. De DPS processor biedt de mogelijkheid om de speaker naar wens af te stellen. Ideaal voor:

– Playlist afspelen
– Live Muziek / DJ optreden voor een kleine gelegenheid
– Kleinschalige meetings en feestjes

Maatwerk Advies

Welke geluidsinstallatie in uw geval geschikt is hangt mede af van de locatie, het aantal gasten, wat voor muziek (live / DJ / playlist) u gaat laten horen. Mail ons zoveel mogelijk info, liefst met foto’s van de locatie en wij geven een passend advies!

5/5