AV voor uw Business Event

Van Congres, Seminar, Presentatie of Training tot Feest!

Wat voor zakelijk event u ook aan het plannen bent. Bent u een groepsbijeenkomst aan het organiseren?  Wij assisteren u graag middels Licht & Geluid oplossingen voor kleine tot grote evenementen. Als het even kan blijven we er tijdens het event bij voor de technische ondersteuning. Naast goed geluid doen we ons best de techniek zo mooi en zo onopvallend mogelijk aanwezig te laten zijn.

Bedrijfsfeest / (Nieuwjaars)borrel, Jubileum of Afscheidsfeest

Een jaarlijks personeelsfeest of eindejaars- of nieuwjaarsborrel. Wat u ook wilt organiseren om het jaar af te sluiten of te beginnen. Bij Sound2Light kunt u de nodige ondersteuning inhuren! Of misschien heeft u een jubileum of een afscheid te vieren.  Wij zijn u graag van dienst!

Of het nu gaat om de opening van een nieuwe winkel, School of nieuw pand. Of om een Open Dag voor klanten. Sound2Light verzorgt graag een Feestelijke Opening voor u. Wij zijn u graag van dienst!

Ook voor PR evenementen heeft Sound2Light diverse mogelijkheden. Overleg uw evenement voor onze adviezen en suggesties.

Sound2Light denkt graag met u mee voor een maatwerk oplossing voor BeeldGeluid en Verlichting op uw Beursstand. Wij helpen u bijvoorbeeld het verschil te maken met behulp van Uplighting en Logoprojecties! Ook voor ook Trussing en Pipe & Drape kunt u bij ons terechtVraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en advies.

Mail ons vandaag nog met zoveel mogelijk informatie:

– contactgegevens (bedrijf, naam, email en mobiel nummer)
– datum en tijden
– gelegenheid
– locatie
– aantal verwachte gasten
– wensen
– evt. budget

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Tip! Heeft u nog geen geschikte locatie en/of entertainment? Wij werken met diverse evenementenlocaties en entertainers. Vraag ons om ons advies!

Testimonials

5/5