Beursstand

Hoe kunt u een Beursstand sfeervol krijgen?

Sound2Light denkt graag met u mee voor een maatwerk oplossing voor geluid en verlichting op uw beursstand. Uplighting is bijvoorbeeld erg geschikt om uw beursstand sfeervol te maken. Zie de foto hieronder. U kunt uw eigen kleur bepalen en daarmee uw beursstand een heel persoonlijke uitstraling geven.

Beursstand inrichting met Uplighting

# Uplighing en Geluidsinstallatie Achmea Vastgoed | Provada Beurs | RAI Amsterdam

Uw Logoprojectie op de beurs

Om op te vallen kunt u ook een logoprojectie inzetten. Ideaal om uw merk op een leuke manier op te laten vallen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte valt daar heel creatief mee om te gaan!

Beursstand Logo Projectie Sound2Light

# Logo Projectie Imperial Riding | Pferd & Jagd Beurs Hannover (ingezonden)

# Logo Projectie HV Polo | Beurs Essen (ingezonden)

AV op uw Beursstand

Naast licht en geluid is het ook steeds gebruikelijker om foto’s of presentaties op de stand te laten zien. Dat gebeurd vaak middels een TV Beeldscherm of LED Scherm. Ook Trussing en Pipe & Drape kunnen een waardevolle bijdrage aan uw stand leveren.

Audio zonder Speakers

Soms kan geluidsversterking tijdens een beurs wenselijk zijn om op uw gasten toe te kunnen spreken. Doorgaans is het echter niet toegestaan om daar speakers voor te gebruiken. Sound2Light heeft mogelijk de oplossing voor u. Door inzet van een whisperststeem. Vraag ons om advies!

Complete Service

Wij leveren en installeren graag onze apparatuur voor u. Zo kunnen wij het beste resultaat garanderen. Bel vandaag nog voor de mogelijkheden.

____________________________________________

Business Event Achmea Vastgoed

“Wij hebben meerdere beurzen inmiddels gedraaid met behulp van hun logo projectors en uplights. Zeer succesvol en leuke reacties gekregen van klanten. Wij zijn heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam geholpen.”

– Monique de Koning | Imperial Riding