Beursstand Verlichting en Audio

Sound2Light denkt graag met u mee voor een maatwerk oplossing voor geluid en verlichting op uw beursstand. Het is vaak een uitdaging om het kleine oppervlak van een beursstand praktisch en aantrekkelijk aan te kleden. Of het nu gaat om geluid, verlichting, podiumdelen of TV Beeldschermen, wij denken graag met u mee!

Maak uw Beursstand sfeervol en persoonlijk

Qua verlichting is Uplighting bijvoorbeeld erg geschikt om uw beursstand sfeervol te maken. Zie de foto hieronder. U kunt uw eigen kleur bepalen en daarmee uw beursstand een heel persoonlijke uitstraling geven.

Uplighting Beursstand Verlichting Audio Huren Amsterdam Sound2Light

Uw Beursstand Logo projectie

Om op te vallen kunt u ook een logoprojectie inzetten. Ideaal om uw merk op een leuke manier op te laten vallen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte valt daar heel creatief mee om te gaan! Hieronder ziet u wat voorbeelden van beurzen, waarbij de wand is gebruikt om het bereik en de zichtbaarheid van de beursstand op een slimme manier te vergroten.

Licht logo projectie Sound2lightHV Polo projectie
licht logo projectie huren amsterdam Fashionevent

Logoprojecties Beursstands Imperial Riding

Audio op uw Beursstand

Wij leveren en installeren graag onze apparatuur voor u. Wij zijn flexibel wat de tijdstippen en locatie betreft. Of het nu voor een dag of een week is. Zo kunnen wij het beste resultaat garanderen. Ook een DJ service voor een beursborrel behoort tot de mogelijkheden!

Beurs Audio Geluidsinstallatie Tradeshow RAI
RAI Exhibition Tradeshow Audio Beursstand

Stand op Autobeurs

Naast licht en geluid is het ook steeds gebruikelijker om foto’s of presentaties op de stand te laten zien. Dat gebeurd vaak middels een TV Beeldscherm of LED Scherm. Ook Trussing en Pipe & Drape kunnen een waardevolle bijdrage aan uw stand leveren.

Audio zonder Speakers

Automotive Congres, Autorai of Masters of LXRY… Wij denken graag met u mee om de stand mooi te verlichten. Door onze voorliefde voor mooie auto’s, verlichten we ook graag uw paradepaardjes tijdens een AUTOSHOW.

Whispersystem Beursstand Audio zonder speakers sound2light amsterdam

Soms kan geluidsversterking tijdens een beurs wenselijk zijn om op uw gasten toe te kunnen spreken. Doorgaans is het echter niet toegestaan om daar speakers voor te gebruiken. Sound2Light heeft mogelijk de oplossing voor u. Door inzet van een whisperststeem. Vraag ons om advies!

Complete AV Service

Sound2Light can help you arrange audio and lighting on your Tradeshow Booth. We advise and setup for the best results.

Wij denken we graag vrijblijvend met u mee over opties en mogelijkheden. Bel vandaag nog voor advies en beschikbaarheid.

Vespa Piaggio APE 50

Voor de binnenstad van Amsterdam heeft Sound2Light een Vespa Piaggio APE 50 voor kleine leveringen. Dit leuke karretje is ook in te huren als aandachttrekker op uw beursstand of evenement. Maar deze is uiteraard ook prima in te zetten op uw beursstand ter aankleding.

5/5