Beamer Huren Amsterdam

Huur een Beamer met Projectiescherm

Wanneer u een beamer wilt gebruiken voor een presentatie of video weergave, bedenk dan dat beamers alleen geschikt zijn voor gebruik in goed verduisterde ruimten. Daarnaast dient de beamer op een paar meter van het scherm geplaatst te kunnen worden.

Indien de ruimte niet geheel verduisterd kan worden, raden wij het gebruik van een TV Beeldscherm aan. Aangezien een TV veel helderder beeld heeft, zal het getoonde beter zichtbaar zijn. Wanneer een TV voor uw event te klein is, kunt u ook beslissen een extra krachtige beamer met extra groot projectie scherm in te huren.

EPSON EB-2265 U

Deze beamer met 5500 ANSIlumen is uitermate geschikt voor projecties voor grotere groepen. Door de krachtige beam is hoeft de ruimte niet verduisterd te zijn om de projectie kunnen waarnemen. Wij raden hierbij ook een groot Strumpfl Projectiescherm aan voor optimaal gebruik. Indien er genoeg ruimte is kan de beamer projector ook achter het scherm worden geplaatst. Wij voorzien u graag.

Audio bij uw presentatie

Wilt u graag audio bij uw presentatie laten horen? Bestel dan ook een geluidsinstallatie. Wanneer uw publiek meer dan 30 personen  bedraagt raden wij ook het gebruik van microfoons aan.

Welke Beamer is passend voor uw event?

Beamers zijn beschikbaar in diverse ‘ansilumen’. Dat gaat van 3000 ansilumen tot 120000 ansilumen. Er zit nogal verschil in kwaliteit van het projectie resultaat en prijs.

Wilt u advies wat in uw situatie aan te raden is? Neem gerust contact met ons op!