Beamer & Projectie scherm huren

Huur een beamer met groot projectie scherm voor uw evenement, presentatie of videoweergave.

Hiernaast ziet u hoe de setup eruit ziet.

Previous slide
Next slide

Krachtige Beamer

Sound2Light werkt met een krachtige Epson 5500 ANSIlumen beamer. Onze setup is uitermate geschikt voor projecties voor grotere groepen. Door de krachtige lichtstraal is hoeft de ruimte niet speciaal compleet verduisterd te zijn om de projectie kunnen waarnemen. Alsnog is het minimaliseren van licht aan te raden. Dit zal altijd de kleuren en helderheid van de projectie beter tot zijn recht te laten komen. 

Doorgaans is voor een optimaal resultaat van een projectie verduistering van de locatie essentieel. De meeste beamers hebben veel moeite met (de felheid van) daglicht. Om kleuren en helderheid van de projectie goed tot zijn recht te laten komen is verduistering essentieel.

Beamer en Scherm huren

Stumpfl Projectiescherm

Naast een krachtige beamer, verhuurt Sound2Light grote Stumpfl projectieschermen. Mogelijk heeft u zelf een projectiescherm of witte muur waarop geprojecteerd kan worden. Voor het beste resultaat adviseren wij een groot scherm voor een professioneel uitziend resultaat. Wij werken met professionele Stumpfl schermen van 345 x 203 cm (147” inch) .

Hierop kan zowel van de voorkant als van achter het scherm worden geprojecteerd. Indien er genoeg ruimte is kan de beamer projector ook achter het scherm worden geplaatst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op uw locatie.

Beeld & Geluid bij uw vertoning

Wilt u graag audio bij uw presentatie laten horen? Denk dan ook eraan om bij de beamer & scherm huur ook een geluidsinstallatie bij uw projectie aan te vragen. Wanneer uw publiek meer dan 30 personen  bedraagt raden wij ook het gebruik van microfoons aan. Als u een seminar of filmavond organiseert, raden wij aan tevens een AV Technicus in te huren, die zorg draagt dat tijdens uw evenement alles soepel verloopt!

Beamers zijn doorgaans alleen geschikt zijn voor gebruik in het donker. Daarnaast dient de beamer op een paar meter van het scherm geplaatst te kunnen worden. In sommige gevallen kan een beamer ook achter het scherm worden geplaatst, zodat deze uit zicht is. Dit kan alleen als de vertoning of presentatie in het donker is.

Verduister uw ruimte!

Als de ruimte waar de projectie / presentatie gaat plaatsvinden erg veel daglicht heeft, kan het aan te raden zijn om ter verduistering ‘Pipe & Drape’ in te huren. Dat zal de helderheid / zichtbaarheid ten goede komen.

Mocht u twijfelen of een beamer met scherm in uw geval geschikt is, wellicht is dan het gebruik van een TV Beeldscherm aan te raden. Aangezien een TV veel helderder beeld heeft, zal het getoonde beter zichtbaar zijn. Wanneer een TV voor uw event te klein is, kunt u ook beslissen een LED Scherm in te huren.

Ook wanneer u een ‘Movie Night’ gaat organiseren assisteren wij u daarbij graag. Kijk op: FILMAVOND.

Wilt u advies wat in uw situatie aan te raden is? Neem gerust contact met ons op!

Reviews

5/5
Previous slide
Next slide