Automotive Event

Automotive Events zijn hot!

De autobranche organiseert regelmatig Automotive Evenementen. Mede om de modellen onder de aandacht van het publiek te brengen. Ook bedrijfs- evenementen op locaties als Circuit Park Zandvoort en Circuit Circuit Assen zijn populair.

Sound2Light verlicht graag uw Autoshow Event

Wij denken dan ook graag met u mee voor het beste resultaat. Of het nu gaat om de opening van een nieuwe Dealer of Garage. Of om een oldtimer event, rallytournooi, autofestival of tuning dag…

* Verlichting: Spotlight, Uplighting en Lichtshow
* Geluid: Speakers op uw locatie
* DJ: Muziek naar wens

Presentatie Nieuwe Auto Model

Is er een nieuw model uit dat u graag in het zonnetje wilt zetten? Organiseer een evenement om uw klanten van deze primeur te laten genieten. Nodig potentiële geïnteresseerden uit. We hebben ervaring om de auto(‘s) goed te belichten en zetten uw auto graag letterlijk in de SPOTLIGHT. We gaan graag de uitdaging aan om uw event uniek te helpen maken.

Auto Rally / Auto Show

Ook voor andere leuke Auto evenementen zijn wij te porren! Naast het licht verzorgen wij ook graag het geluid tijdens uw evenement voor u. En een DJ regelen we ook voor gezellige achtergrond muziek of juist een afterparty.

# Verlichting Jaquars bij DJ Armin van Buuren show

Opening nieuwe Dealer Vestiging

Wilt u de opening van uw nieuwe locatie feestelijk vieren met een open dag? Sound2Light helpt u graag met de benodigde verlichting om extra sfeer te creëren in uw zaak. Dat kan op allerlei manieren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Automotive Event Sound2Light Licht en Geluid

Neem vandaag nog contact op, we staan u graag te woord!