Licht en Geluid voor Automotive Events

Sound2Light verzorgt met liefde en aandacht Licht en Geluid voor al uw Automotive Events voor een spectaculair resultaat. Ook denken wij graag mee over de mogelijkheden voor het beste resultaat. Vraag ons naar ons advies!

Verlicht uw Autoshow Event

Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat. Automotive  events moeten opvallen en innoveren. Of het nu gaat om de opening van een nieuwe Dealer of Garage. Of om een oldtimer event, rallytournooi, autofestival of tuning dag…

Automotive Events zijn hot!

Previous
Next

Lamborgini Promotie | Lengers Yachts

De autobranche organiseert regelmatig Automotive Evenementen. Mede om de modellen onder de aandacht van het publiek te brengen. Ook bedrijfs- evenementen op locaties als Circuit Park Zandvoort en Circuit Circuit Assen zijn populair.

Presentatie Nieuw Auto Model

Is er een nieuw model uit dat u graag in het zonnetje wilt zetten? Organiseer een evenement om uw klanten van deze primeur te laten genieten. Nodig potentiële geïnteresseerden uit. We hebben ervaring om de auto(‘s) goed te belichten en zetten uw auto graag letterlijk in de SPOTLIGHT. We gaan graag de uitdaging aan om uw event uniek te helpen maken.

Previous
Next

Jaguar Promotie | Armin van Buuren

Auto Rally / Auto Show

Ook voor andere leuke Auto evenementen zijn wij te porren! Naast het licht verzorgen wij ook graag het geluid tijdens uw evenement voor u. En een DJ regelen we ook voor gezellige achtergrond muziek of juist een afterparty.

Opening nieuwe Dealer Vestiging

Wilt u de opening van uw nieuwe locatie feestelijk vieren met een open dag? Sound2Light helpt u graag met de benodigde verlichting om extra sfeer te creëren in uw automotive zaak. Dat kan op allerlei manieren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Opening Auto Brockhof Amsterdam Noord

Wanneer uw evenement met auto´s en/of de auto sport te maken heeft, is het wellicht ook leuk om een race experience op locatie aan te bieden. Kijk hiervoor ook even bij Race Experience HurenNeem vandaag nog contact op, we staan u graag te woord!