Astera LED Pixeltubes

Astera Led Pixeltubes kunt u inhuren wanneer er tijdens uw event bijzondere verlichting gewenst is. De Astera AX1 Wireless PixelTubes zijn ideaal om een alternatieve look en/of bijzondere show te creëren en ideaal als onderdeel van een door Sound2Light aangestuurde Lichtshow. Dankzij de interne accu’s zijn de Pixeltubes multi-inzetbaar en zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Laat u verrassen door de uiteenlopende opties!

Astera LED Pixeltubes Huren Sound2Light AV Services

Draadloze LED Verlichting

De krachtige 28 watt RGBW LED tubes zijn ideaal in te zetten bij evenementen en film sets. Een groot bijkomend voordeel is dat ze volledig draadloos kunnen functioneren. Zowel wat stroomtoevoer als aansturing betreft zijn deze tubes zonder kabels te gebruiken. Dus als u op zoek bent naar draadloze verlichting, is dit een serieuze kandidaat. Ook erg leuk om in een lichtshow te verwerken!

DJ Lichtshow

Met de Astera Pixeltubes heeft u een hele bijzondere lichtset om de show mee te maken!

Toneel Showlicht

De Pixeltubes zijn goed in te zetten als sfeerverlichting ter aankleding van een locatie. De Tubes zijn ook interessante verlichting voor bij een auto en/of productpresentatie. Met behulp van uw eigen creativiteit zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Onze Lichtontwerper denkt graag met u mee!

Ook voor op de bune of ter aankleding van een podium, zijn de Astera’s uitermate geschikt.

Astera LED Pixel Tubes huren amsterdam sound2light

Studio Verlichting

LED Pixeltubes zijn flikkervrij en aldus ook ideaal in te zetten voor fotografie of filmopnames / muziekvideo’s. Bekijk het filmpje voor inspiratie:

Band Verlichting

Originele verlichting voor bands. Met de LED Pixeltubes krijgt een band een extra dimensie om naar te willen kijken, met allerlei verschillende shows en looks.

Erg leuk in combinatie met LED PARREN op een Tbar achter de band. Zie foto.

Verlichting Geluid Microfoons Backline hurenBand

Fashion Show Verlichting

De LED Pixeltubes zijn een leuke toegevoegde waarde bij fashionshows. Ideaal om de outfits en eventuele podium blokken te verlichten.

Ook als catwalk verlichting zijn deze LED Tubes uiterst geschikt.

Glamourland Fashionshow with Sound2Light Pixeltubes fashionshow verlichting

Outdoor LED Verlichting

De LED Pixeltubes zijn IP65 en aldus ook geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Dus ook bij outdoor evenementen zijn deze veelzijdige buizen te gebruiken. Of het nu regent of niet….

Benieuwd naar de opties voor uw evenement? Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

AsteraBox

voor draadloze Aansturing

Om de Astera LED Pixeltubes aan te sturen, heeft u een Astera ART7 zender en AsteraBox CRMX tablet. Daarmee kunnen ze draadloos worden aangestuurd.

Asterabox Zender en Tablet voor aansturing Astera LED Pixeltubes
Astera Pixel LED Tubes Trap

Installatie en Bediening

Sound2Light installeert de LED Pixeltubes en onze Lightdesigner bedient deze indien wenselijk ook tijdens het event voor u.

Zo heeft u geen omkijken naar de verlichting en haalt u het meeste uit deze bijzondere lampen.