Stage Support

Sound2Light achter de schermen

Sound2Light werkt ook met artiesten samen ‘achter de schermen’ ter ondersteuning bij live optredens van DJ’s, bands, zangers en public speakers zoals cabaretiers. Stage Support omvat geluidsinstallatie, verlichting en techniek. Wilt u samenwerken of heeft u een artiest ingehuurd zonder apparatuur? Neem contact op met Sound2Light voor een Stage Support aanbod op Maat!

Stage Support voor DJ’s, bands en zangers

Bent u DJ of zanger(es) of band zonder (alle) benodigde apparatuur? Of heeft een entertainment gehuurd waar nog apparatuur voor moet worden geregeld? Mogelijk is Sound2light uw partner voor stage en backline support! Sound2Light helpt u graag met de techniek en benodigde apparatuur. Zowel speakers, microfoons als mooie verlichting en DJ gear. Ook verzorgen wij graag de technische ondersteuning ter plekke met op- en afbouw en ook tijdens het event!

Diverse opties

Het huren van DJ Gear, Instrumenten, Geluidsapparatuur en Verlichting bij Sound2Light omvat doorgaans altijd ‘Stage Support’. In combinatie met levering en op- en afbouw.

> Klik hier als u op zoek bent naar: een Geluidsinstallatie.

> Klik hier als u op zoek bent naar: Verlichting!

> Klik hier als u op zoek bent naar: een DJ Drive In Show. Ideaal voor DJ’s zonder eigen apparatuur en/of geluidsinstallatie.

Qua licht en geluid zijn er uiteraard diverse combinaties samen te stellen naar wens.

Vraag vandaag nog een offerte aan op maat: contact (at) sound2light.nl.

Samenwerking

Interesse om samen te werken? Dat kan eenmalig of op frequente basis. Bent u een artiest of heeft u een evenementen locatie? Sound2Light is uw AV partner. Met redelijke prijzen en persoonlijke service. Set ups kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Neem contact op voor een samenwerking op maat!

sound2light.nl-licht-en-geluid-huren

 

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden