Movingheads huren

Movingheads Verlichting

Movingheads zijn draaiende lichteffecten met diverse spectaculaire lichtshows. Tevens is een movinghead een soort schijnwerper die wordt gebruikt als podiumverlichting bij tv-programma’s, evenementen en feesten.

* ADJ Inno Spot Elite LED movinghead   adj inno spot elite movingheads huren bij sound2light

De Inno Spot Elite is dankzij een breed scala aan opties zeer breed inzetbaar. De movinghead heeft 7 gobo’s die dankzij een 3 facet prisma in de meest uiteenlopende bundels kunnen worden geprojecteerd. De fixture is voorzien van 14 DMX kanalen en heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien ten gunste van fraaie show effecten. De American DJ Inno Spot tilt lichtshows naar een hoger niveau. Ook in te zetten voor logo lichtprojecties.

 

* ADJ Vizi Beam 5RX movingheads

De movinghead heeft een optimale kleurverzadiging en is voorzien van een kleurenwiel met 14 verschillende kleuren plus wit. Daarnaast heeft de fixture ook een gobowiel met maar liefst 17 gobo’s voor verschillende lichtshows. Door het frost-filter kan deze Vizi Beam 5RX movinghead ook als wash verlichting dienen. Deze stevige MSD-lamp is uiterst krachtig met een vermogen van 160 Watt (qua lichtopbrengst vergelijkbaar met een halogeenlamp van 575 Watt) en daardoor ook in te zetten als Sky Spots.

ADJ vizi beam 5RX movingheads huren bij sound2light.nl

 

verlichting huren movingheads feestverlichting van sound2light.nl

* ADJ Inno Color Beam Z19 movinghead

Deze movinghead is een beam effect. Een mooie manier om bewegend licht in de lichtshow te krijgen. De Z19 levert een lichtbundel met een flinke lichtsterkte (19 x 10 Watt Osram Ostar RGBW LED’s). De afstralingshoek is in te stellen (10 – 60 graden) met behulp van de motorzoom voor het bepalen van de breedte van de lichtbundel. Deze lamp is erg sterk op kleurgebied. Met de 64 kleurmacro’s wordt in een handomdraai een kleurrijke lichtshow gecreëerd.

 

movingheads huren

* ADJ Vizi Hex Wash7 movinghead adj vizi hex wash 7 movingheads huren

Een luxe movinghead kan worden ingezet voor professionele shows. Hier kan zowel een scherpe straal alsook een brede ‘washy’ lichtbundel gemaakt worden (zooming 5 tot 55 graden). Een brede wash kan grotere oppervlakten kleuren met een geleidelijk kleurverloop. Naast DMX ook draadloos te besturen met een ingebouwde Wifly EXR ontvanger.

* ADJ Focus Spot Three Z LED movinghead

Een krachtige 100 Watt lichtbron met gemotoriseerde focus, die zorgt voor een variabele afstralingshoek (12 – 17 graden). Deze movinghead is voorzien van een afzonderlijk kleurenwiel, een statisch gobowiel en een roterend gobowiel. Daardoor zijn unieke patronen en effecten mogelijk. Dankzij de 6-facet prisma’s zijn bovendien multibeam effecten mogelijk die de gehele ruimte kunnen vullen.

De toepassing van een movinghead als deze is zeer divers. Ze zijn te gebruiken op podia, in theaters, kerken en clubs. Naast het creëren van diverse lichteffecten en lichtstralen, kan deze movinghead door het ingebouwde frost filter ook in worden gezet als wash-effect.

adj focus spot three z movingheads huren bij sound2light.nl

 

Video van een feest waarbij moving heads zijn ingezet:

Outdoor Verlichting

Wilt u dit effect inzetten voor een outdoor evenement? Huur dan de speciale Regen Domes erbij.

Sound2Light Event Light Designer

Neem contact op met Sound2light voor een verlichtingsplan. Vertel ons uw situatie, uw budget en uw wensen, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen om een unieke ervaring te genereren tijdens uw feest of evenement. De Sound2Light lightdesigner kan tijdens uw event de verlichting besturen en met diverse effecten en kleuren allerlei lichtshows.

diverse movingheads huren bij sound2light

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden