Licht Huren

Licht huren bij Sound2Light

Bij Sound2Light kunt u verlichting huren voor uiteenlopende evenementen en feesten. De mogelijkheden zijn zeer divers; van eenvoudig tot heel uitgebreid. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing voor elke gelegenheid. Zo kan elk feest een luxe uitstraling hebben. En dat hoeft niet eens duur te zijn.

Diverse verlichting mogelijkheden

Sound2Light verhuurt allerlei soorten verlichting heeft dan ook een uitgebreid assortiment.

Dit kan zijn:

Onderschat het licht niet!

Of het nu gaat om een spotlight, uplighting of om mooie feest verlichting, licht is enorm sfeerbepalend. Hiermee kunt u een persoonlijke stempel op uw event drukken. Een spotlight kan ervoor zorgen dat uw spreker of product niet in het donker ‘verdwijnt’. Verlichting in verschillende kleuren kunnen een evenement enorm opfleuren.

Kleuren zijn medebepalend voor emoties en humeur (denk aan ‘moodlighting verlichting’ van Philips). Al met al is ‘licht’ dus niet onbelangrijk dus als u een geslaagd evenement wilt organiseren.

“In the right light, at the right time, everything is extraordinary” – Aaron Rose

‘Flikker vrije’ verlichting

Sound2Light werkt grotendeels met LED verlichting; kwalitatief hoogwaardig licht dat ‘flikker vrij’ is. Hierdoor zal een fotograaf ook geen last hebben van de lampen, aangezien ze niet flikkeren. Normaal sta je daar niet zo bij stil, maar toch goed om in gedachten te houden als er een fotograaf op uw event aanwezig zal zijn om alles vast te leggen.

 “Waar licht is, kan men foto’s maken” – Alfred Stieglitz

Maatwerk Lichtshows

Sound2Light verzorgt ook maatwerk verlichting voor feesten en lichtshows ter ondersteuning van DJ’s en live bands. Onze Light Designer bestuurd in dat geval met veel plezier de lichtshow tijdens uw event. Daardoor zal de verlichting niet ‘zijn eigen gang gaan’, maar beheerst en gecontroleerd bewegen. Wij streven altijd naar mooie kleuren combinaties en passende bewegingen. Met een mooie show als resultaat.

“Let there be light”

Neem vandaag nog contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken!

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden