Geluidsinstallatie Huren

Wilt u een geluidinstallatie huren voor uw evenement?

Wanneer u een geluidsinstallatie nodig heeft voor uw evenement, bent u bij Sound2Light aan het juiste adres. Mooi geluid is erg belangrijk. Bij Sound2Light kunt u kwalitatief goede geluidsinstallatie huren met (actieve) speakers inclusief op/afbouw en technische ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote evenementen tot zo’n 1000 personen.

Ga voor kwaliteit geluid!

Sound2Light werkt met gerenommeerde speakermerken en de nieuwste technieken voor een hoogwaardig resultaat. Of het nu gaat om een geluidsinstallatie voor een meeting, congres, beurs, receptie of feest, wij leveren graag kwaliteit. Naast speakers, kunt u uiteraard ook Microfoons en Draadloze Headsets huren.

Service staat bij Sound2Light hoog in het vaandel. Aangezien wij geen doorsnee verhuurbedrijf zijn, verzorgen wij graag uw geluid! Verhuur is altijd in combinatie met levering, op/afbouw en doorgaans ook met technische ondersteuning op locatie. Hier kan in overleg van worden afgeweken.

Kwaliteits Speakers Huren

Goed geluid wordt vaak onderschat. Sound2Light verzorgt graag geluid dat prettig is om naar te luisteren met merken als RCF en Bose. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat naar aanleiding van uw wensen en benodigdheden.

“Wanneer ik naar een nachtclub ga, ook al is de muziek goed, maar het geluidssysteem niet, dan blijf ik niet” – Eric Ripert

Als u een feest geeft is niet alleen de kwaliteit van het entertainment, maar ook de kwaliteit van de geluidsinstallatie van groot belang. Er zijn enorm grote verschillen tussen verschillende speakers. De ene is de andere niet. Goedkope speakers zijn vaak van slechte kwaliteit. Hierdoor zal het geluid minder mooi zijn maar kan dit zelfs irriteren en uw gasten eerder naar huis doen gaan! Niets is zo vervelend als een feest waar iedereen vroegtijdig verdwijnt. Bespaar dus niet op goed geluid!

Meer info: Speakers Huren.

* Microfoons Huren

Sound2Light heeft een divers assortiment aan microfoons en headsets. Vergeet deze niet bij te bestellen wanneer u een geluidsinstallatie bij ons huurt. Bekijk hier ons microfoon aanbod: Microfoons Huren.

* DJ Gear Huren

Heeft u een DJ ingehuurd, maar moet alle apparatuur nog geregeld worden? Ook dan helpen wij u graag uit de brand!

Meer info: DJ Gear Huren.

* DJ Service Huren

U kunt bij Sound2Light ook de hele DJ service inclusief alle benodigdheden en DJ boeken.

Meer info: DJ Service.

geluidsinstallatie huren sound2light.nl

Geluidstechnicus tijdens uw evenement of feest

Indien gewenst verzorgt de Sound2Light geluidstechnicus graag uw geluid ter plekke tijdens uw event. Dan weet u zeker dat alles goed gaat.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact (at) sound2light.nl, of bel met 06 15 016 015 voor de mogelijkheden!

Sound2Light is werkzaam in heel Nederland.

 

 

“The only good system, is a sound system!” – Sound2Light

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden