Fashion event

Fashion Event op locatie

Mooi licht en geluid tijdens een Fashion event is een geliefde uitdaging voor Sound2Light. Fashion komt steeds vaker op ons pad en dat bevalt ons prima! Bij een PR event is de aankleding en sfeer erg belangrijk. Wanneer u een evenement gaat organiseren, wilt u een beleving crëeren. Wij denken graag met u mee, om uw merk, kleding en modellen zo goed mogelijk te laten uitkomen en te laten stralen!

Graag worden wij tijdig bij een event betrokken zodat we mee kunnen denken en adviseren. Indien gewenst vooraf samen de locatie bekijken voor een vrijblijvend advies.

Uplighting Huren Sound2Light River Island

Voorbeelden van Fashion Events door Sound2Light.

Catwalk Verlichting

Zowel designers als modemerken en fashion retailers kunnen in Sound2Light een partner vinden om de belangrijke invulling van licht en geluid te verzorgen voor de show. Hierbij behoort ook een Catwalk tot de mogelijkheden. Wij bedenken graag een oplossing die bij uw budget past.

Organiseer een catwalk en laat Sound2Light het licht, geluid en de muziek verzorgen. Van uplighting tot spotverlichting, logo projectie en nog veel meer.

Fashionevent

Gaat u een Fashion Event of een PR event organiseren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden